Karim Benzema runnoi PSG:n huippuveskarin kumoon, ja siitä lähti satumainen liito – tulikuuma Real Madrid -tähti käänsi koko otteluparin!

Karim Benzema käänsi otteluparin PSG:tä vastaan Real Madridin eduksi jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierissä dramaattisella tavalla. Benzema paukutti toisessa ottelussa hattutempun, Real voitti taiston 3–1 ja koko otteluparin 3–2.

Real Madrid nousi kuitenkin 61. minuutilla taisteluun mukaan. PSG:n italialainen tähtimaalivahti Gianluigi Donnarumma jäi aikailemaan pallon kanssa, ja Karim Benzema runnoi hänet kumoon.

Donnarumma sohi pallon samalla kaatuessaan Realin Vinicius Juniorille. Hän syötti Benzemalle, ja Benzema jatkoi pallon rysään.

Katso Real Madridin tasoitusosuma ylälaidan videolta.

Benzema otti tästä otteluparin tahtipuikon väkivahvasti itselleen. Tulikuumana hehkunut ranskalaispelaaja naulasi PSG:n lamaantuessa 76. ja 78. minuutilla illan toisen ja kolmannen osumansa ja Real Madrid siirtyi otteluparissa johtoon yhteismaalein 3–2. Kyseiset lukemat pitivät loppuun saakka, ja Real eteni puolivälieriin.

Manchester City ja Sporting tahkosivat keskiviikon toisessa Mestarien liiga -ottelussa maalittoman tasapelin. City eteni puolivälieriin maalein 5–0 voitettuaan avausosan vieraissa kyseisin numeroin.