Tältä näyttää Scarlett Johanssonin piilopaikka Hamptonsissa

Avengers-elokuvista tuttu Scarlett Johansson omistaa upean kodin suositulta Hamptonsin alueelta New Yorkista.

Tähtinäyttelijä Scarlett Johanssonin kelpaa asua viime elokuussa ostamassaan kodissa New Yorkin Amagansettissa, suositulla Hamptonsin alueella. Johansson maksoi lukaalistaan 1,6 miljoonaa euroa ja asuu siellä todennäköisesti ranskalaisen kihlattunsa Romain Dauriacin kanssa.

Yksityistien päässä sijaitsevasta luksuskodista löytyy neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Vaikka koti näyttää ulkoapäin tavalliselta – joskin hieman hulppeammalta – mökiltä, sisäpuolelta Johanssonin koti on tyylikäs ilmestys. Kaksikerroksisen, 325-neliöisen talon päämakuuhuoneessa on oma parveke sekä takka. Tummat mäntylattiat tekevät kokonaisuudesta arvokkaan oloisen. Tilaratkaisu on avoin ja onnistunut. Avaran ruokailutilan ja pienehkön avokeittiön erottelee keittiösaareke ja vaatimattomasta ulkomuodostaan huolimatta keittiö on varusteltu kodinkoneista kalleimmilla.

Kaikkien vierashuoneiden yhteydessä on kylpyhuone ja pääsy pihalle. Pihalta löytyykin muun muassa upea aurinkoterassi, jonka keskiössä on uima-allas.

Johanssonin naapureihin lukeutuvat muun muassa Sarah Jessica Parker ja Matthew Broderick sekä Gwyneth Paltrow ja Chris Martin.

Lue myös:

    Uusimmat