Suomen insinöörit tyylikouluun! Katso vinkit business-pukeutumiseen

Onko Suomi täynnä huonosti pukeutuvia insinöörejä? Kuuluuko suomalaiseen pukeutumiseen edelleen sandaalit ja valkoiset tennissukat? Vaatekonsultti neuvoo Huomenta Suomen lähetyksessä mitkä ovat nykyaikainen bisnespukeutumisen säännöt.

Business-pukeutumisen kouluttaja Tuija Kauppisen mielestä suomalaisten pukeutuminen on nykyään paljon tyylikkäämpää kuin aikaisemmin, mutta liike-elämässä näkee vielä liikaa niin kutsuttua insinööripukeutumista.

– Nyt insinööreille vähän energisempää vaatetta, jotta saadaan Suomen tuotteet ja palvelut hyvin myyntiin, Kauppinen neuvoo.

Mikä on tyylikkään business-pukeutumisen perusta?

 – Siellä missä raha liikkuu, ollaan puku päällä ja solmio kaulassa, Kauppinen kertoo.

– Aina kun on tärkeä tapaaminen, kannattaa pukeutua konservatiivisesti, vaikka nykyään hallituksen jäsenetkin kulkevat ilman solmiota aika usein.

Kauppinen paljastaa, että hänen asiakkainaan on paljon poliitikkoja. Minkä arvosanan vaatekonsultti antaisi Suomen hallitukselle?

– Siellä on nuorempaa sukupolvea, joka pukeutuu paremmin. He ovat tottuneet pukeutumaan ja heillä on kansainvälistä kokemusta. Meidän pääministeri [Alexander Stubb] pukeutuu erinomaisesti!

Mitä kritiikkiä Kauppinen antaa hallitukselle? Katso Tuija Kauppisen haastattelu Huomenta Suomen lähetyksessä!

Lue myös:

    Uusimmat