Mainos

Suomalaisnäyttelijä Sara Soulié pääroolissa kansainvälisten tähtien rinnalla

4:20

Sara Soulié näyttelee yhtä päärooleista tanskalaistähti Pilou Asbækin ja yhdysvaltalaisnäyttelijä Josh Lucasin rinnalla Arto Halosen ohjaamassa The Guardian Angelissa.

Suomalais-tanskalainen Sara Soulié näyttelee naispääosaa Arto Halosen ohjaamassa The Guardian Angel -elokuvassa. MTV.fi tapasi vuonna 2014 Teatterikorkeakoulusta valmistuneen Soulién elokuvan lehdistöpäivänä Helsingissä.

– Ehdimme harjoitella Kööpenhaminassa Arton ja Pilou Asbækin (miespääosaa näyttelevä tanskalaistähti) kanssa ennen kuvausten alkua. Teimme pitkiä päiviä, kuten Kroatiassa, jossa elokuvaa kuvattiin, on tapana, näyttelijä sanoo kuvausprosessista.

– Mutta kun on kotoa poissa, eikä pyykki- ja tiskivuorot ole odottamassa, pystyy keskittymään tekemiseen täysillä.

Kun The Guardian Angelia kuvattiin, Soulién nyt kaksivuotias tytär oli vain yhdeksän kuukauden ikäinen.

– Tyttäreni ja mieheni olivat mukana kuvauksissa Zagrebissa. Se oli hyvä, kun ei joutunut taistelemaan ikävän kanssa. Se helpottaa tosi paljon. Jos joskus vielä teen työprojekteja ulkomailla, haluan, että perhe on ehdottomasti mukana, Soulié toteaa.

– Kameratyöskentelyssä on kuitenkin paljon kyse siitä, että pystyy olemaan hetkessä ja siinä kuplassa, mikä on luotu, läsnä.

Suomalais-tanskalainen tähti puhuu MTV.fin videohaastattelussa myös muun muassa The Guardian Angelin kantavasta teemasta eli hypnoosista sekä Me Too -kampanjasta.

Katso Sara Soulién videohaastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.