Suomalaisen asfalttimiehen silmittömälle raivolle paljon myötätuntoa Facebookissa – joko näit videon?

Asfalttimieheksi itsensä tunnustava herrasmies päätyi raivonsa takia Youtubeen saakka, ja loppu on historiaa.

Skanskan asvalttimies raivoaa BMW-kuljettajalle mieletöntä raivoa osoittaen Youtube-videolla.

Etenkin Facebookissa suomalaiset ovat antaneet raivonpurkaukselle paljon myötätuntoisia kommentteja.

Skanskalta kerrottiin MTV Autot -toimitukselle, että videolla nähtävää henkilöä on puhuteltu asian johdosta.

Kokosimme parhaita Facebook-kommentteja ja artikkelin yhteyteen kirjoitettuja mielipiteitä asvalttimiehen puolesta ja häntä vastaan.

PUOLESTA

– Jotenkin vaan mulla kyllä sympatiat on tuon asfalttityöntekijän puolella. Itsekin tavannut tien päällä näitä tuon kuvaajan kaltaisia tyyppejä, joiden kunnian päälle käy kun heidät ohitetaan ja usein pimeelle kostoks laitetaan pitkiä päälle jne, ja minimissään soitetaan torvea.

–Aika perustoimintaa. Eka ärsytetään ja si otetaan puhelin kouraan ja kuvataan jos se vaikka suuttus ja löis ni sais hyvää videoo ja fygyy. Näyttää siltä että tää ikäluokka on nyt saanu ajokortin.

– Jännästi sattuu olemaan kamera päällä... Haettu välikohtausta tarkoituksella?

– Tyypillinen hermoheikko liikennekäyttäytyjä. Kyllä moitteet, jos aihetta, voi sanoa normaalilla äänellä ja ilman nimittelyjä. Yleensä jotkut autoilijat hermostuvat, jos ei aja ylinopeutta. Turunlinnantiellä Itiksessä olen nähnyt kuinka autoilija repesi niin, että toinen autoilija joutui jättämään autonsa juostakseen karkuun. Ja jono kasvoi. Ajokortti pois hermoheikoilta!

– Skanskan työntekijä....hmmm ... hermo kireellä kun jotkut eivät uskalla enään "nesteyttää" itseään työaikana......

VASTAAN

– Asfalttityöntekijät on töissä yksityisissä firmoissa, mutta tiet on valtion. Autoilija on asiakas, Suomalainen asiakaspalvelu on niinkuin entisessä Nevostoliitossa. Tätä ne tieturvakortit tuottaa.

– Mitäs tuossa kiihtymään, olis heittäny lapiollisen asfalttia kuskin naamaan.

– Ei muuta (kuin) persuksiin potku. Noin ei voi käyttäytyä missään tapauksessa.

– Olis kyllä duunarin ollu syytä syödä rukkasensa ja kirota oman autonsa sisällä ikkunat kiinni ja laskea vaikka sataan niin olisi rauhoittunut, monessa muussa työpaikassa jos työnantajan vaatteet päällä esiintyy tolleen ja jää vielä kiinni siitä niin kenkää tulee armotta.

Oman näkemyksesi keskusteluun voit tuoda kirjoittamalla kommentin tähän juttuun tai Facebookissa, johon pääset tästä napsauttamalla puhekuplaa alta:


---

Poppakonstit rattiväsymyksen taltuttamiseksi

Näillä vinkeillä et nukahda rattiin 3:56

Lue myös:

    Uusimmat