Mainos

Söpöys on vienyt huipulle! Suloinen Hank on maailman seuratuin minipossu

0:23

Leikkisä porsas on noussut oikeaksi Instagram-tähdeksi äärettömän suloisten videoiden ansiosta.

Saammeko esitellä Hankin. Hank on neljän kuukauden ikäinen minipossu, joka on varastanut ihmisten sydämet ympäri maailmaa.

Possu saapui omistajiensa Will ja Ashley Lasin luokse viime vuonna kahdeksan viikon ikäisenä. Will kertoo, että possut ovat pienestä pitäen olleet hänen suosikkieläimiään, mutta hänen äitinsä ei koskaan suostunut pojan pyyntöön possun hankkimisesta. Mies päättikin jo lapsena, että hankkisi itselleen possun heti tilaisuuden tullen. Näin mies myös teki.

– Ainoa, joka olisi voinut estää minua, oli vaimoni, mutta hänkin rakastaa söpöjä vauvaeläimiä, joten se oli helppoa, Will kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Siat muistuttavat tavoiltaan paljon koiria. Ne voivat oppia temppuja ja niiden kanssa voi mennä kävelylle, mutta ne voivat olla myös hyvin määräileviä ja itsepäisiä, joten ne vaativat myös paljon kärsivällisyyttä ja rakkautta, Will kertoo.

Huomionkipeä ja leikkisä possu

Heti possun kotiuduttua pariskunta perusti sille oman Instagram-tilin, jossa he julkaisevat videoita ja kuvia Hankin seikkailuista aina kävelyistä pallomeressä uimiseen. Tilin tavoitteena on seurata possun kasvua ja saavuttamia tavoitteita.

– Se on leikkisä, utelias, kömpelö ja hyvin, hyvin halittava. Se rakastaa ihmisiä, on todella suloinen ja todella älykäs, Ashley kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hankin lempipuuhaa on omistajien mukaan kuitenkin viereen käpertyminen. Jos possu saisi itse valita, se käpertyisi omistajiensa viereen sohvalle ja jäisi siihen koko päiväksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kunpa meillä voisi olla kamera koko ajan käynnissä, koska se saa meidät jatkuvasti nauramaan. Se tekee meistä aktiivisempia ja sosiaalisempia, Ashley kertoo.

Hank herättää huomiota missä tahansa se liikkuukin. Omistajien mukaan ohikulkijat tulevat mielellään tervehtimään Hankia, mikä sopii varsin hyvin huomionkipeälle possulle. 

Artikkelin alusta löytyvän videon avulla pääset kurkistamaan hetkeksi Hankin elämään.

Lähde: CatersNews

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.