"Skandaali" – Wimbledonissa kohistaan Novak Djokovicin joutumisesta vakoilun kohteeksi

Tulosruutu: Carlos Alcaraz eteni välieriin tenniksen Wimbledonissa keskiviikkona.

Carlos Alcarazin isän toiminnasta tenniksen Grand Slam -turnauksessa Wimbledonissa on noussut kohu toisen tähtipelaajan Novak Djokovicin kotimaan Serbian mediassa. 

Serbialaismedia Novosti kirjoitti "skandaalista" ja "vakoilusta", kun selvisi, että miesten maailmanlistan ykkösen Carlos Alcarazin isä seurasi ja kuvasi Novak Djokovicin harjoituksia Lontoon tennispyhätössä. Kaksikko pelaa turnauksen välierissä perjantaina, ja heidän odotetaan kohtaavan toisensa sunnuntain finaalissa. 

Vaikka Alcarazin isän toimista nousi kohuotsikoita, hän ei tehnyt mitään kiellettyä. Espanjalaispelaaja piti reaktioita yliampuvina. 

– Isäni on valtava tennisfani. Hän ei ainoastaan katso minun otteluitani, vaan tulee tänne kello 11 aamulla ja poistuu iltakymmeneltä. Hän katsoo kaikkien otteluita ja harjoituksia, Alcaraz kommentoi. 

– On totta, että hän seurasi Djokovicin harjoituksia ja kuvasi hieman puhelimellaan, mutta ei se minulle ainakaan suurta etua anna. Olen nähnyt useita videoita Djokovicista aiemmin. 

Djokovic oli aiemmin turnauksen aikana pyytänyt lupaa harjoitella rauhassa, ulkopuolisten katseilta suojassa. 

– Jos saisin harjoitella yksinäni, voisin kokeilla uusia asioita ja kommunikoida tiimini kanssa vapaammin. Nyt en tunne oloani täysin miellyttäväksi, sillä vastustajilllani on ihmisiä tutkimassa kaikkea, mitä teen, urallaan ennätykselliset 23 Grand Slamia voittanut Djokovic summasi viime tiistaina serbialaisen B92-sivuston mukaan. 

Alcaraz kohtaa välierässään venäläisen Daniil Medvedevin, Djokovic puolestaan italialaisen Jannik Sinnerin

Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat