Sergio Ramos teki jalkapallohistoriaa – katso Real Madrid -tähden viileä ratkaisu

Real Madrid kiilasi Barcelonan pois Espanjan liigan sarjakärjestä, kun pääkaupungin ylpeys voitti Baskimaan Real Sociedadin vieraissa luvuin 2–1. Realin Sergio Ramos teki La Ligan ennätyksen.

Ottelun kohokohdat katsottavissa pääkuvan videolla!

Madridin ensimmäisen maalin teki Sergio Ramos rangaistuspotkusta pelin 50. minuutilla. Karim Benzema iski voittomaalin 20 minuuttia myöhemmin. Mikel Merino sai viimeisteltyä Real Sociedadin kavennuksen seitsemän minuuttia ennen peliajan päättymistä, mutta lisää maaleja ei enää syntynyt.

Ramosin peli päättyi pian maalinteon jälkeen polvivammaksi epäiltyyn loukkaantumiseen, mutta saaliiksi jäi ennätys: Ramosin uran 68. liigamaali teki hänestä La Ligan kautta aikain eniten maaleja tehneen puolustajan.

Aiempi ennätys oli hollantilaisen Ronald Koemanin.

Sunnuntain myöhäisottelun jälkeen Real Madridilla ja Barcelonalla on nyt molemmilla 65 pistettä, mutta Real on kärjessä keskinäisten ottelujen saldon perusteella. Sarjaa on jäljellä kahdeksan kierrosta.