Seksikysely antaa luvulle 69 aivan uuden merkityksen – ja kertoo kalenterin tarpeellisuudesta petipuuhia suunnitellessa

Oletko sinäkin pohtinut, kuinka usein muut harrastavat seksiä? Yhdysvaltalaisparit kertoivat omista petipuuhistaan seksikyselyssä.

Keskiverto amerikkalaispariskunta harrastaa seksiä keskimäärin 69 minuuttia viikossa, selviää EdenFantasys-seksikaupan kyselytutkimuksesta, josta uutisoi muun muassa New York Post.

Parisuhteessa elävien 2000 aikuisen vastaukset paljastivat, että kumppanin kanssa harrastetaan seksiä keskimäärin yhdeksän kertaa viikossa. Karkeasti voisi siis laskea yhden aktin kestävän noin seitsemän ja puoli minuuttia. Aiemmin keskiverron seksisession pituudeksi on laskettu reilut viisi minuuttia.

Vastauksista paljastui, että jokainen minuutti tuosta reilusta tunnista ei sisältänyt spontaania ja kiihkeää vaatteiden repimistä. Kolme neljästä vastaajasta nimittäin kertoi, että arjen kiireet tekivät säännöllisestä seksin harrastamisesta hankalaa. Suurin osa oli sitä mieltä, että rakastelua saisi olla enemmänkin.

Noin puolet vastaajista kertoi raivaavansa tietoisesti kalenteristaan aikaa sänkypuuhille. Suosituin aika seksin harrastamiselle näytti olevan lauantai-illalla kello kymmenen. Lauantai-ilta on osoittautunut myös aiemmissa tutkimuksissa suosituksi seksiajaksi.

Viisi suurinta syytä, joiden vuoksi amerikkalaisparit aikatauluttivat seksiään, olivat kotona olevat lapset, omat tai kumppanin kiireet, halu harrastaa seksiä enemmän ja vähäinen aika kumppanin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja