7 perusvinkkiä seksiin takaavat, että petileikit pysyvät mielenkiintoisina: "Harvalla pariskunnalla on jatkuvasti mahtavaa seksiä"

Ovathan nämä kikat hallussa? Yksinkertaisilla asioilla varmistat, että sängyssä riittää kipinää.

Seksin laatu vaihtelee eikä jokaisella petijumppakerralla voi olla luvassa ilotulituksia ja orgasmeja. 

– Totuus on se, että kaikki me harrastamme keskinkertaista seksiä, jopa sellaisten kumppanien kanssa, jokta ovat uskomattoman erityisiä meille, toteaa seksivälinekauppa Lovehoneyn seksi- ja parisuhdeasiantuntija Annabelle Knight  Cosmopolitan -sivustolla.

Knight kehottaakin kehittämään uusia tekniikoita sänkkyyn, jotta oma ja kumppanin seksuaalinen onnellisuus jatkaa kasvuaan.

Knight jakoi sivustolle omat seitsemän vinkkiään, jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan tuntuvat ilmiselviltä, mutta jotka kuitenkin saattavat unohtua monen mielistä.

1. Muista, että aivot on tärkein seksielin

– Kuulostaa ilmiselvältä, mutta paras seksi tapahtuu silloin, kun sinulla on syvä yhteys kumppanisi kanssa, asiantuntija muistuttaa.

Lovehoneyn teettämän tutkimuksen mukaan liki puolet miehistä ja 39 prosenttia naisista uskoo rakkauden olevan tärkein tekijä, mitä tulee seksuaalisen onnellisuuden tavoitteluun.

Olipa kumppanisi rakastettusi tai vain satunnainen seksikumppani, hyvä yhteys tekee seksistä parempaa, sillä oma ja kumppanin olo on silloin luottavaisempi ja rennompi.

2. Kommunikaatio on todella tärkeää

– Olet tavannut erityisen henkilön ja olette hulluna rakkaudesta, mutta seksi ei ole niin mahtavaa. Ainut ratkaisu on kertoa se hänelle, Knight sanoo.

Asiantunijan mukaan on tärkeää pitää kommunikaatio avoimena, jotta hyvästä seksistä voi nauttia. Kerro siis rehellisesti, mistä et pidä ja mikä puolestaan todella kiihottaa. Anna myös kumppanisi olla yhtä rehellinen. Pitäkää keskustelu rakentavana.

3. Vaihtelua!

Knight huomauttaa, että jos syöt samaa ruokaa joka ilta, kyllästyt siihenkin lopulta. Miksi seksin suhteen asia olisi toisella tavalla?

– Liian monet parit jäävät jumiin seksirutiineihin, joissa toistavat samoja asioita, samaan aikaan ja samoin tuloksin. Seksistä tulee rutiinia enemmän kuin jotain erityistä, jota odottaa.

Knight suositteleekin tekemään asiat välillä eri tavoin. Vaihtakaa huonetta, harrastakaa seksiä illan sijasta aamulla tai kokeilkaa uutta seksilelua. Kunhan vain rikotte rutiinejanne välillä!

4. Älä odotakaan sen olevan mahtavaa joka kerralla

– Hyvin harvalla pariskunnalla on jatkuvasti mahtavaa seksiä jokaisella kerralla, Knight muistuttaa.

Useimpien kokemukset ovat sekoitus mahtavaa ja tavallista ja mahtuu joukkoon taatusti pari hassuakin kertaa.

– Jopa pariskunnat, jotka arvioivat seksielämänsä fantastiseksi, myöntävät, että vain 2–3 kertaa kymmenestä ovat sellaisia, että lakanoista pitää pitää kiinni, joten kyllä, nauti upeista sessioista, mutta arvosta niitä ihan hyviä yhtä paljon.

5. Ota kaikki irti seksileluista

On tärkeää muistaa, ettei naisen orgasmi yhdynnän aikana ole itsestäänselvyys. Myytti siitä, että kaikki naiset saavat orgasmin yhdynnässä, on itse asiassa yksi vahingollisimmista.

– Useimmat naiset eivät saa orgasmia pelkästään yhdynnästä, vaan seitsemän kymmenestä naisesta vaatii lisäksi klitoriksen stimulaatiota saadakseen orgasmin. Lopputulos on se, että miehet saavat ainakin kolme kertaa enemmän orgasmeja kumppanin kanssa kuin miesten kanssa seksiä harrastavat naiset, Knight toteaa.

Satunnaisen kumppanin kanssa orgasmilukemat ovat vielä heikommat.

Jotta kumpikin osapuolista saisi tarvitsemansa nautinnon seksistä, Knight suosittelee lelujen ottamista sänkyyn mukaan. Leluilla naisen klitorista on helppo stimuloida, jolloin mahdollisuus orgasmiin kasvaa.

6. Suutelu on avainasemassa

– Moni pariskunta aliarvioi suutelun merkityksen, mikä on harmi, sillä se on täydellinen tapa osoittaa läheisyyttä, ja on kiistämättä tärkein seksiä edeltävä teko.

Koska suutelusta seksi usein lähtee käyntiin, on Knightin mukaan tärkeää osata suudella hyvin. Olipa hommassa mukana paljon kieltä tai ei kieltä laisinkaan, näykkimistä tai syviä suudelmia, on hyvä tietää, mistä kumppani nauttii.

7. Mitä kosteampi, sen parempi

Liukuvoide tekee Knightin mukaan seksistä paljon parempaa. Liukuvoiteen käyttö ei tarkoita, että mitään olisi vialla, vaan Knightin mukaan se tekee seksistä vain hauskempaa ja mukavampaa.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat