Samettiääninen laulaja Ike Ikegwuonu selätti vaikeudet ja palaa musiikin pariin: "Välillä on puuttunut usko ja luottamus omaan itseensä"

0:39
Laulajatähti Ike Ikegwuonu kertoo tärkeän viestin rakkaudesta

Laulukilpailuista tuttu Ikenna Ikegwuonu avautuu koettelemuksistaan luodessaan uraa artistina.

Voice of Finlandista ja Idolsista aikoinaan julkisuuteen noussut samettiääninen laulaja Ikenna "Ike" Ikegwuonu julkaisi pitkästä aikaan uutta musiikkia.

Laulaja Stigin kanssa kirjoitettu herkkä biisi kertoo virheiden myöntämisestä, anteeksi antamisesta ja rakkaudesta. Uuden musiikin myötä Ikegwuonu haluaa avata enemmän omia tuntemuksiaan.

Musiikkiala on haastavuudellaan koetellut myös 31-vuotiasta laulajaa.

– Ehkä välillä on puuttunut usko ja luottamus omaan itseensä. Niistä pitää vain oppia. Olen oppinut, että ihmisenä olen herkkä, mutta se herkkyys on vahvuuteni. Olen oppinut ammentamaan paljon voimaa herkkyydestäni, mies kuvailee.

Valmiina rakkaudelle

Sinkkuna viihtyvä laulaja on keskittynyt viime vuosina omaan henkiseen kasvuun.

– Tuntuu, että sitten kun se rakkaus tulee, sille pitää olla valmis. Nyt on ollut hyvä aika keskittyä omaan kasvuun. Olen sitten valmis, kun se tulee. Se on tärkeää.

Kolmen siskon kanssa ainoana poikana kasvanut laulaja kertoo olevansa läheinen perheensä kanssa. Siskot ovat opettaneet miestä avautumaan tunteistaan.

– Minulla on elämässä sellaisia ihmisiä, joista olen todella kiitollinen. He ovat olleet vierelläni silloin kuin olen parhaimmillani, sekä heikoimmillani.

– Uskallan olla ja näyttää tunteita. Mielestäni on lahja, että saan tuntea asioita. Pitäisi vaalia kaikkia hetkiä. Myös niitä vaikeita.

Perhe viettää myös joulun yhdessä.

– Lähden ennen joulua Tansaniaan ja sitten tulen kotiin. Äiti laittaa kuusen ja valot. Syödään suomalaista perinteistä jouluruokaa. Olen lopettanut lihansyönnin.

Ike julkaisi Edelleen mun -kappaleen marraskuussa. Hänen musiikkinsa on sekoitus modernia R’n’B:ta ja poppia.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja