Ruotsin Kansojen liiga -taival käynnistyi romahduksella – pelaajilta tylyä käytöstä ottelun jälkeen

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen taival uudessa Kansojen liigassa käynnistyi 2–3-kotitappiolla Turkkia vastaan. MM-puolivälieriin kesällä yltänyt Ruotsi johti ottelua avausjakson jälkeen 2–0, mutta romahti toisen puolikkaan aikana.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Huuhkajien avausvoitosta Kansojen liigassa.

Isaac Kiese Thelin ja Viktor Claesson olivat iskeneet Ruotsin ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon, mutta Turkki ei luovuttanut. Hakan Calhanoglu nostatti vierailijoiden toivoa 51. minuutilla, joskin Ruotsi näytti kestävän.

Solnassa pelanneiden isäntien niskaan tuli kylmä suihku aivan ottelun loppuhetkillä. Emre Akbaba iski tasoituksen 88. minuutilla, ja kun pelikello näytteli 90. minuuttia, sama mies oli asialla toistamiseen. Turkki juhli 3–2-vierasvoittoa.

Osaa Ruotsin pelaajista tappio otti niin koville, että he kävelivät tylysti kommentteja odottaneen lehdistön ohi. Ainakin Robin Olsen ja Victor Nilsson Lindelöf kieltäytyivät Expressenin mukaan haastatteluista.

– Ei, maalivahti Olsen kuittasi ja käveli pois.