Roope Salminen nähdään illan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa: "Olen livenä paikalla ekaa kertaa tällä kaudella"

Roope Salminen tähdittää ensimmäistä kertaa livenä tänä syksynä suosittua Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmaa.

Juontaja Roope Salminen hehkuttaa Instagram-tilillään tulevaa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetystä. Vastikään avopuolisostaan Sara Siepistä eronnut Salminen toteaa tuoreessa postauksessaan lähtevänsä tarmoa täynnä tekemään illan suoraa lähetystä. 

Pitkään juontajakollegoidensa Maria Veitolan ja Tuomas Enbusken kanssa yhdessä työskennellyt Salminen ei säästele ylisanoja kehuessaan tuoreessa Instagram-postauksessaan tiimiä, jonka voimin hän työskentelee tutussa ohjelmassa.

– Ultimaattinen marry/fuck/kill-kolmikko tekee tänään taas ysiltä maan parasta telkkaa! Kysymme mm. Jani Toivolalta että mikä homma ja itse olen livenä paikalla ekaa kertaa tällä kaudella. En voisi olla iloisempi siitä että saan taas hengata Maria Veitolan ja Tuomas Enbusken kanssa! 

Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen ruotivat torstaisin ajankohtaisia aiheita Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa. Kauden neljänteen lähetykseen vieraaksi saapuu muun muassa Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola.

Toivola on ollut tällä viikolla otsikoissa sen vuoksi, että hän on ajanut tällä vaalikaudella jo yli tuhat kertaa taksilla, vaikka on ollut tänä aikana yli puoli vuotta sairauslomalla. Lisäksi tällä viikolla uutisoitiin siitä, että Toivola asuu vakituisesti Helsingissä, mutta kansanedustajalle on maksettu kulukorvausta hänen Riihimäen asunnostaan kuukausittain 1 315,75 euroa.

Suomen raflaavimman talk show'n vieraina nähdään torstaina 20.9. lisäksi Tyhjiö-elokuvan näyttelijä Laura Birn ja ohjaaja Aleksi Salmenperä. Mukana myös muusikko Anssi Kela, joka esiintyy jaksossa. Lisäksi Tuomas Enbuske saa tarot-luennan ja Roope Salminen palaa takaisin live-lähetyksiin.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat