Jari Sillanpää kommentoi toimittajien pommituksessa huumeidenkäyttöään: "Mä en tarvitse niitä nyt"

17:34
Jari Sillanpää tänään oikeudessa – laulajalle luetaan syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä

Helsingin käräjäoikeuteen saapunut lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä syytetty Jari Sillanpää kommentoi muutaman vuoden takaista huumekohuaan.

Oikaisu: Juttua on muutettu 26. helmikuuta kello 10.26. Oikaisu koskee Jari Sillanpään lausuntoa huumeidenkäytöstään. Oikaisu ja sen taustat luettavissa tästä artikkelista: Oikaisu: Jari Sillanpää ei myönnä käyttävänsä huumeita

Iskelmälaulaja Jari Sillanpää saapui keskiviikkona 26. helmikuuta Helsingin käräjäoikeuteen, jossa hänelle luettiin syytteet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. 

Sillanpää saapui käräjäoikeuteen asianajajansa Riitta Leppiniemen kanssa. 

Muusikko on ollut oikeuden edessä ennenkin.

Elokuussa 2017 muusikko jäi kiinni auton ratista huumausaineiden vaikutuksen alaisena Helsingin keskustassa. Maaliskuussa 2018 Sillanpää otettiin kiinni Helsinki-Vantaan lentokentältä ja tulli löysi laulajan matkatavaroiden joukosta metamfetamiinia.

Vajaa viikko kiinnioton jälkeen Sillanpää astui julkisuuteen Enbuske, Veitola & Salminen-ohjelmassa ja murtui kyyneliin suorassa lähetyksessä puolustaessaan itseään. Tuolloin Sillanpää myös myönsi avoimesti olleensa huumeidenkäyttäjä.

Keskiviikkona 26. helmikuuta Helsingin käräjäoikeudessa olleet toimittajat tenttasivat Sillanpäältä, mikä tilanne hänellä on tällä hetkellä huumeidenkäytön suhteen. Sillanpää totesi tilanteen olevan "hyvä". 

– Niinkuin sanoin silloin suorassa lähetyksessä, että mä en tarvitse niitä nyt. Ja siitä on nyt yli kaksi vuotta ja sillä mennään edelleen, Sillanpää kommentoi. 

Juttua muokattu 26.2. klo 10.26: Jari Sillanpään sitaattia ja otsikkoa muutettu. Sitaatista jäänyt pois "en"-sana. Lisäksi juttua oikaistu erillisellä jutulla. Voit lukea sen tästä: Oikaisu: Jari Sillanpää ei myönnä käyttävänsä huumeita

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja