Suosikkijuontaja Tuomas Enbuske katosi julkisuudesta viime syksynä – rikkoi vihdoin hiljaisuuden

1:31
Tuomas Enbuske haki töitä omalta alaltaan valenimellä – ei päässyt edes haastatteluun

Hiljaiseloa sekä somen että televisiotöiden osalta viettänyt juontaja Tuomas Enbuske rikkoi keskiviikkona somehiljaisuuden kommentoimalla Yhdysvaltain vaaleja.

Aiemmin hyvin aktiivisena twiittaajana tunnettu juontaja Tuomas Enbuske hiljeni Twitterissä yllättäen lähes kokonaan viime syksynä ja on sen jälkeen julkaissut ainoastaan pari satunnaista kommenttia tilillään alkuvuodesta 2020.

Useissa omaa nimeään kantavissa tv-ohjelmissa nähty Enbuske on pysytellyt visusti poissa myös televisiosta. Keskiviikkona hän kuitenkin rikkoi yllättäen helmikuusta jatkuneen somehiljaisuuden ja palasi sekä Twitteriin että Instagramiin kommentoimaan Yhdysvaltain vaaleja.

 

– Neljä vuotta sitten veikkasin, tyylilleni uskollisesti, väärää hevosta. Olin Hillary Clintonin vaalivalvojaisissa New Yorkissa. Sinne mentiin pommikoirien ja poliisien seulan läpi. Tänä vuonna en uskalla veikata yhtään mitään. Seuraavat 10 tuntia turvallisesti kotisohvalta, Enbuske kirjoitti Twitterissä, missä hänellä on liki 237 000 seuraajaa.

– Tänä vuonna en suostunut lyömään vetoa kummankaan ehdokkaan puolesta, vaikka aika monta kossupulloa olisin voittanut, hän totesi Instagram-päivityksessään, jossa hän niin ikään kertoi Clintonin vaalivalvojaisista, joiden tunnelman hän luonnehti olleen kuin Urho Kekkosen hautajaisissa.

Instagramissa moni seuraaja hieraisi silmiään nähtyään pitkästä aikaa Enbusken päivityksiä.

– Ootko tullu pois katakombistas?

– Jäbä taas somessa!

– Mukava nähdä!

Enbuske on viettänyt hiljaiseloa sen jälkeen, kun Ilta-Sanomat uutisoi viime syksynä hänen eronneen kihlatustaan Sarian Anttilasta. Pari oli kihlautunut keväällä 2019 Enbusken kosittua rakastaan persoonallisella tavalla Iltalehden kolumnissaan. 

Edellisen kerran Enbuske julkaisi jotain sosiaalisessa mediassa helmikuussa, kun hän muisteli Twitterissä ja Instagramissa Jörn Donneria, kun tämä menehtyi tammikuussa 86 vuoden iässä.

Enbuske on ollut monena vuonna yksi Suomen kovatuloisimmista tv-juontajista. Edellinen isompi projekti, MTV3-kanavalla nähty Enbuske, Veitola & Salminen, nähtiin ruudussa viimeksi vuonna 2018.

Kyseisenä vuonna Enbusken ansiotulot olivat huimat 223 996,08 euroa ja lisäksi hän sai 6 750,41 euroa pääomatuloa.

Tällä viikolla julkistetuista vuoden 2019 verotiedoista kävi ilmi, että hiljaiselo on näkynyt myös tuloissa, vaikka ansiotuloa Enbuskella oli myös viime vuonna mukavat 93 971,29 euroa. Pääomatuloa hänelle kertyi viime vuodelta 3 414,23 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja