Kissa nostetaan pöydälle heti eteisessä – näin Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi välejään hiertäneen kohuhaastattelun

Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun 1:47
Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa keskustellaan vuoden 2018 haastattelusta, joka on hiertänyt Maria Veitolan ja Sara Siepin välejä.

Uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden viidennessä jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään somevaikuttaja Sara Siepin ja tämän kumppanin, jalkapalloilija Pyry Soirin luo Helsingin kantakaupunkiin.

Yökyläilyn aikaan Siepin ja Veitolan välillä oli tiedettävästi yhä selvittämätön tilanne, joka tapahtui vuonna 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Sieppi oli ohjelman kuudennella kaudella vieraana ja Veitolan haastateltavana.

Sieppi kertoi pian EVS-lähetyksen jälkeen olleensa tyytymätön haastatteluun. Hän kirjoitti blogissaan kokevansa, että hänen ja Veitolan sopimat yksityiskohdat haastattelua koskien eivät toteutuneet lähetyksessä. Hän kuvaili olonsa olleen hämmentynyt ja kertoi kokeneensa, että hänelle asetettiin haastattelussa jonkinlainen ansa.

Veitola mainitsee vuoden 2018 haastattelun heti jakson alussa, kun hän puhuu kameralle ennen Siepin ja Soirin ovelle suuntaamista.

– Minua jännittää tämä yökyläily tosi paljon sen takia, että olen kerran haastatellut Saraa ja se ei mennyt hyvin. Minulla on ollut siitä tosi paha mieli, ja tässä on mennyt jo monta vuotta välissä. Katsotaan, miten meillä menee, Veitola sanoo kameralle.

Hän lisää toivovansa, että kaksikko voisi puhua asiasta yökyläilyn aikana. Hänen mielestään asia olisi tärkeää selvittää ja käydä läpi.

– Aidosti toivon. että saamme korjaavan kokemuksen ja tutustuttua uudelleen ja kunnolla, hän sanoo.

Vuoden 2018 haastattelu nousee puheeksi heti, kun Veitola astelee Siepin ja Soirin kodin eteiseen.

Onko sinulla jotenkin outo fiilis? Minusta tämä on vähän outoa. Että tulet yhtäkkiä minun luokseni. En olisi uskonut tätä päivää näkeväni, täytyy myöntää, Sieppi sanoo Veitolalle.

– Olen tosi ylpeä meistä, että teemme tämän, Veitola sanoo ja lisää, että tapahtuneesta on kulunut riittävän monta vuotta. 

Peremmälle astellessaan Veitola kysyy, voisivatko hän ja Sieppi heti puhua asiasta.

Katso yllä olevalta videolta, miten kaksikko käsittelee tapahtunutta!

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat