Sara Sieppi loukkaantui Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman haastattelusta – Maria Veitola: "Haastattelu oli minusta tosi hyvä"

Somepersoona Sara Sieppi kertoo blogissaan loukkaantuneensa Maria Veitolan haastateltua häntä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman uuden tuotantokauden avausjaksossa. Maria Veitola kertoo MTV:lle olevansa hämmästynyt aiheesta nousseesta kohusta.

VIDEO: Näin Maria Veitola haastatteli Sara Sieppiä

Enbuske, Veitola & Salminen -sarjan kuudes tuotantokausi käynnistyi torstaina 30. elokuuta räjähtävästi. Kauden ensimmäisessä jaksossa Maria Veitolan  haastateltavaksi saapui somepersoona Sara Sieppi.

Sieppi kertoi pian lähetyksen jälkeen olevansa tyytymätön haastatteluun. Somepersoona kertoo Idealistan blogissaan kokevansa, että hänen ja Veitolan sopimat yksityiskohdat haastattelua koskien eivät toteutuneet lähetyksessä.

– En osaa oikein kuvailla edes sitä tunnetta, mitä kävin heti ensimmäisten minuuttien aikana läpi. Oloni oli kai sanalla sanoen hämmentynyt. En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta sanotaan näin, että millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä. Kysymykset, jotka olimme käyneet etukäteen läpi, väistivät provosoivempien tieltä, Sieppi kirjoittaa blogissaan.

Sieppi kertoo kokevansa, että hänelle asetettiin haastattelussa jonkinlainen ansa. 

– Tuntui siltä, että mulle asetettiin jokin ansa. Ennen lähetystä fiilis oli lämmin ja sydämellinen, mutta kun suora alkoi, tilanne oli kaikkea muuta. Olin melko järkyttynyt, että kirjaimellisesti yksikään kysymys ei liittynyt siihen, mistä alunperin puhuttiin, Sieppi toteaa.

Maria Veitola hämmästelee haastattelusta noussutta kohua

Maria Veitola kertoo MTV:lle olevansa hämmentynyt siitä, että Sieppi loukkaantui hänen tekemästään haastattelusta. Veitola kertoo Siepin lähteneen suorasta lähetyksestä hyvillä mielin.

– Laitoin hänelle vielä lähetyksen jälkeen viestin, jossa kiittelin haastattelusta ja toivotin hänelle hyvää syksyä. Myöhemmin sain häneltä vastaukseksi viestin, jossa hän kertoi, että haastattelusta jäi hänelle huono fiilis. Se tuntui hirveältä, Veitola kertoo.

Suorasta ja häpeilemättömästä haastattelutyylistään tunnettu Veitola kertoo joskus aiemminkin joutuneensa vastaavanlaiseen tilanteeseen.

– Joskus näin tapahtuu – tosi harvoin – mutta luulen, että se liittyy siihen, että olen tosi suora ihminen ja sinut itseni kanssa. Minä en tunne häpeää ja joidenkin on vaikea vastaanottaa lähestymistapani, Veitola pohtii.

Veitola katsoi itse lähetyksestä kotiin päästyään haastattelun vielä kertaalleen.

– Ajattelin, että en pysty arvioimaan asiaa ennen kuin itse katson haastattelun.

Juontaja ei koe, että hän olisi toiminut millään tapaa asiattomasti haastattelun aikana. Veitola peräänkuuluttaa sitä, että hän oli sopinut Siepin kanssa ennakkoon, että kaksikko käy lähetyksessä läpi muun muassa hänen velka-asioitaan, ja haastattelun tueksi oltiin käyty jo viikolla pidempi taustahaastattelu.

– En näe haastattelussa vieläkään mitään huonoa: se ei ollut mielestäni millään tapaa ikävä tai ilkeä. Sitä vastoin koen, että Sara oli haastattelussa suloinen, kaunis ja aito. Ehkä hän jännitti, Veitola toteaa.

– Mielestäni somevaikuttamiseen ja bloggaajan työhön kuuluu olennaisesti se, että millaista naiskuvaa välittää ja kuinka kuvia sosiaaliseen mediaan otetaan.

Kaiken kaikkiaan juontaja kokee, että haastattelu sujui kummankin asianosaisen osalta hyvin.

– Haastattelu oli minusta tosi hyvä ja Sara onnistui tosi hyvin siinä, Veitola summaa.

MTV ei tavoittanut Sieppiä kommentoimaan haastattelua. 

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21. Sarja löytyy myös Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja