Robert Lewandowski lähti, Bayern janoaa nyt korvaavaa tähtihyökkääjää – "Tulevaisuuden unelma"

Saksan jättiseura Bayern München joutuu nyt etsimään itselleen uuden ykköshyökkääjän, kun Robert Lewandowski jätti seuran. Bayernin seurapomo Oliver Kahn otti tuoreisiin huhuihin kantaa Bildin haastattelussa.

Lewandowski ilmoitti kesän alussa, että hän haluaa jättää Bayernin ja siirtyä Espanjaan, missä hän on pitänyt kesämajaansa. Puolalaistähden katseet olivat FC Barcelonassa, joka ei vastustanut siirtoa. Päinvastoin.

Barcelona lähti jahtaamaan Lewandowskia, joka ei kuitenkaan meinannut päästä pois Bayernista. Saksalaisseura kun ei ollut halukas luopumaan viime vuosien tähtihyökkääjästään.

Viime viikolla odotettu liike toteutui, kun Barcelona ilmoitti Lewandowskin hankinnasta.

Kuka tilalle? Se on nyt iso kysymys Saksassa.

Yhdeksi korvaajaehdokkaaksi on nostettu Englannin maajoukkueen kapteeni ja Tottenhamin maalipyssy Harry Kane.

– Hänellä on sopimus Tottenhamin kanssa. Toki, hän on huippuluokan kärkihyökkääjä, mutta nyt puhutaan tulevaisuuden unelmasta, Kahn totesi Bildille.

– Saa nähdä, mitä tapahtuu, Kahn jatkoi.

Kanea vietiin viime kesänä tiukasti kohti Manchester Cityä. Siirto ei kuitenkaan koskaan toteutunut ja Kane jatkoi Spursissa.

Toinen Bayern-huhuissa pyörinyt pelaaja on ollut Manchester Unitedin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo, joka ei raporttien mukaan halua jatkaa nykyseurassaan. Ronaldoa on huhuttu koko kesän ajan Bayerniin, Lewandowskin korvaajaksi.

Kahn ei kuitenkaan ole varma siitä, kannattaako Bayernin tarrautua 37-vuotiaaseen hyökkääjään.

– Rakastan Cristiano Ronaldoa ja kaikki tietävät, kuinka hyvä pelaaja hän on. Jokaisella seuralla on kuitenkin oma filosofiansa ja en ole varma siitä, että antaisimmeko oikeita signaaleja, jos värväisimme hänet, Kahn sanoi Ronaldosta.

Bayern on vahvistunut tänä kesänä Liverpoolin entisellä hyökkääjällä Sadio Manella, hollantilaisella huippulupauksella Ryan Gravenberchillä ja Ajaxissa pelanneella laitapakilla Noussair Mazraouilla.

Lue myös:

    Uusimmat