Raskaana treenaava Khloé Kardashian näpäyttää ilkeämielisiä kommentoijia

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian on tunnettu hänen urheilullisista elämäntavoistaan.

Treenivinkkejä ja videoita ahkerasti julkaiseva raskaana oleva tosi-tv-tähti Khloé Kardashian jatkaa kuntoiluteemaansa myös vauvamahan kanssa.

Kaikki fanit eivät arvosta hänen treenausintoaan raskaana ollessaan. Kaunotar vastasi tiistaina Twitterissä saamaansa tylyyn palautteeseen.

 – Tiedoksi kaikille niille, jotka kuvittelevat olevansa yllättäen lääkäreitä. Minä ja lääkärini keskustelemme ja treenini ovat selkeitä ja erittäin suositeltuja. Kiitos lapsukaiset! Älä yritä estää minua jakamasta asioitani, tähti kirjoittaa ja linkkaa vielä raskausajan treenausta suositeltavan jutun.

Ilkeämieliset jutut hänen treenaamisestaan lähtivät liikkeelle, kun tähti julkaisi alkuviikosta Snapchatissa uusia treenivideoita, missä hän näytti raskausaikansa rutiinijumppia.

Khloé julkaisi Instagram-tilillään tiedon raskaudestaan hiljattain. Tulevan lapsen isä on koripalloilijaTristan Thompson, jolla on ennestään alle vuoden ikäinen lapsi Prince Oliver.

Kardashianin perheellä on useita ilouutisia tiedossa, sillä Kim Kardashian odottaa myös vauvaa sijaissynnyttäjän avulla. Myös perheen kuopus Kylie Jenner on useiden lähteiden mukaan raskaana. Perhe ei ole vahvistanut tätä vielä.


Lue myös:

    Uusimmat