Mainos

Pudota painoa mahdollisimman lyhyessä ajassa – arkiset valinnat avainasemassa

Ajatteletko, että sinulla ei ole aikaa treenata? Mietipä uudestaan! Nämä vinkit auttavat sinua saamaan tuloksia lyhyessäkin ajassa. 

Moni painonpudotuksesta haaveileva sortuu usein tekosyihin, jotka saavat jäämään sohvalle lenkkipolun sijaan. Tämä johtuu monesti siitä, että tehokkaan liikunnan oletetaan vievän runsaasti aikaa. 

Näin ei kuitenkaan ole, sillä lyhyilläkin liikuntakerroilla on mahdollista saada aikaan huimia tuloksia. Lisää seuraavat vinkit osaksi omaa arkeasi ja huomaa muutos niin sisäisessä kuin ulkoisessa olemuksessasi. 

Kävele, kävele ja kävele

Sinulla ei ehkä ole aikaa treenata joka päivä, mutta sinulla on usein aikaa kävellä. Vaikka joutuisitkin jättämään kuntosalin väliin, pyri kävelemään mahdollisimman paljon. 

Askelmittariin investoiminen on yksinkertainen tapa seurata omaa liikkumista. Pyri kävelemään niin paljon kuin mahdollista, noin 10 000 askelta päivässä. Huomaat tuloksia nopeasti, vaikka joutuisitkin jättämään silloin tällöin kovatehoisemmat treenit väliin.  

Vaihtele intensiteettiä

Yleinen virhe liikunnassa on jämähtää omalle mukavuusalueelle. Jos liikunta toistuu aina samankaltaisena tai samalla teholla, ei synny myöskään tuloksia. Vaihtelemalla tehoa saat samassa ajassa enemmän tuloksia ja mikä parasta, poltat tehokkaamin rasvaa.

Nostele painoja

Haluatko saada tuloksia nopeasti? Suuntaa siis kuntosalille! Voimaharjoittelu on nopein tapa pudottaa painoa, sillä lihaksista on hyötyä myös kuntosalin ulkopuolella.

– Kaikkien naisten täytyy saada niin paljon lihasta kuin suinkin mahdollista. Aineenvaihdunta nousee ja painonpudotus on taattu, kertoo Miss America -kouluttaja Tia Falcone salaisuudesta nopeaan painonpudotukseen. 

Joka päivä jotain

Kaikkien treenikertojen ei tarvitse kestää kovinkaan kauaa. Vaikka sinulla olisi kuinka hektistä, pyri liikkumaan edes jollain tavoin puoli tuntia päivässä.

Kävele, juokse tai jumppaa kotona. Kaikki tai ei mitään -asenne ei kannata, kun tavoitteena on pudottaa pysyvästi painoa. Jokapäiväiset liikuntakerrat tuottavat taatusti enemmän tuloksia kuin yksi rankka liikuntakerta kerran viikossa.

VIDEO: Työpistejumppa on hyvä keino lisätä päivittäistä aktiivisuutta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.