Mainos

Suosittu kuvasovellus Prisma muuntaa nyt videoidenkin tyyliä

Kesän suurimmaksi hittisovellukseksi Pokemon Gon lisäksi noussut Prisma on nyt saanut merkittävän päivityksen jo iPhoneissa.

Prisman iOS-versioon on nyt lisätty odotettu tuki myös videoiden tyylin muunnoksille.

Suosituksi Prisman tekivät sen helposti ja nopeasti toimivat kuvien muutokset eri taiteellisiin tyyleihin. Nopeasti nyt muokkautuvat videotkin – ainakin iPhone 7:llä.Videoiden muokkaus tapahtuu itse puhelimessa, joten siihen ei vaadita verkkoyhteyttä, mutta puhelimen suorituskyky vaikuttaa nopeuteen.

Prisma-sovellukseen voi tuoda aiemmin kuvaamansa videon ja lyhentää sen tai kuvata sovelluksen sisältä nykyisin löytyvällä kameralla uuden enintään 15 sekunnin mittaisen pätkän. Tämän jälkeen videon tyylin pääsee valitsemaan toistaiseksi 9 eri vaihtoehdosta.

Prisma-videon voi kuvien tapaan helposti jakaa Instagramissa tai Facebookissa, tai tallentaa talteen puhelimeen. Prisman kehittäjät ovat kertoneet työskentelevänsä myös tuodakseen mahdollisuuden julkaista video animoituna GIF-kuvana.

Päivitetty Prisma vaatii iOS 10 -käyttöjärjestelmäversion. Prisma on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

Prisman Android-version kehitys laahaa iPhone-version perässä, mutta myös siihen videomuunnokset ovat luonnollisesti tulevaisuudessa tulossa. Vielä ensin Androidin osalta vuorossa pitäisi kuitenkin olla kuvien muokkauksen siirtyminen puhelimessa tehtäväksi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.