Prinssi Harry on tennistähti Serena Williamsin luottoystävä – "Hän on aina ratkaisemassa ongelmiani"

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Kulkeeko prinssi Harry äitinsä, prinsessa Dianan jalanjäljissä?

Prinssi Harry ja Serena Williams keskustelevat usein mielenterveyteen liittyvistä asioista.

Prinssi Harry osallistui tennistähti Serena Williamsin kanssa paneelikeskusteluun, jonka aiheina olivat muun muassa loppuun palaminen, rajojen asettaminen ja menetyksen sekä takapakkien käsittely elämässä, kertoo Huffpost.

Williams totesi keskustelun loppupuolella, että Harry on hänen luottoystävänsä vaikeina hetkinä.

Paneelin järjesti BetterUp-yritys, joka tarjoaa koulutuksia ja mielenterveyden palveluja yrityksille. Prinssi Harry on työskennellyt yrityksen vaikuttamistyöstä vastaavana johtajana maaliskuusta 2021. Mukana keskustelussa oli myös yrityksen toimitusjohtaja Alexi Robichaux.

Syvällisiä mietteitä häviämisestä ja epäonnistumisesta

Williams kertoi keskustelussa olevansa todella huono häviäjä.

– Mitä tulee häviämiseen, vihaan jopa pelkästään sitä sanaa, Williams toteaa.

Vaikka häviäminen onkin naiselle erityisen hankalaa, hän kertoo toisaalta oppivansa eniten juuri sellaisista hetkistä.

Prinssi Harry komppasi ystäväänsä toteamalla, että ihmiset voivat kasvaa ja oppia vastoinkäymisten seurauksena. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos olet parikymppinen, kolmekymppinen, neljäkymppinen tai jopa viisikymppinen ja ajattelet, että sinulla on kaikki kunnossa ja sitten jotain pahaa tapahtuukin, Harry toteaa.

Prinssin mukaan epäonnistumisissa piilee universumin pyrkimys opettaa meille jotakin, jotta kun seuraava epäonnistuminen iskee, olemme valmistautuneempia siihen.

– Jos pystyt säilyttämään sen perspektiivin, niin silloin jokainen paha asia, mikä tapahtuu, voi olla oikeastaan hyvä, Harry kiteyttää.

Harrysta on tullut Meghanin kautta hyvä ystävä

Paneelikeskusteluun osallistui prinssi Harryn ja Serena Williamsin lisäksi myös toimitusjohtaja Alexi Robichaux, jolta Williams pyysi keskustelun loppupuolella jopa anteeksi, että he olivat Harryn kanssa dominoineet keskustelua.

– Emme tarkoittaneet ryöstää paneelia – meillä on aina tällaisia hulluja keskusteluja, Williams selittää.

Williams paljastaa Harryn myös auttaneen häntä löytämään itselleen henkisen valmentajan, jonka lisäksi Williams turvautuu usein myös juuri Harryn apuun.

– Tiedän, että vitsailen paljon, mutta Harry on itseasiassa yksi valmentajistani. Aina kun näen hänet, hän on ratkaisemassa ongelmia elämässäni, Williams paljastaa.

Harry ja Williams ovat tavanneet prinssin vaimon, herttuatar Meghanin kautta, jonka kanssa Williams on ollut ystävä jo pitkään. Williams osallistui myös Sussexin herttuaparin häihin vuonna 2018.

Lähde: Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat