Prinssi Harrylla oli pyyntö, johon kuningatar Elisabet ei suostunut – uhkaa nyt maan hallitusta oikeustoimilla

Prinssi Harry vertaa kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman show`hun ja eläintarhaan 2:44
Noin kaksi vuotta sitten kuninkaallisista tehtävistä irtaantunut prinssi Harry vertasi kuninkaallista elämää eläintarhaan.

Prinssi Harry uhkasi Iso-Britannian hallitusta oikeustoimilla.

Kuninkaallisista tehtävistään lähes kaksi vuotta sitten irtisanoutuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät saaneet tahtoaan läpi turvallisuuteensa liittyen. Prinssin kerrotaan pyytäneen kuningatar Elisabetilta, että poliisi takaisin perheensä turvallisuuden heidän vieraillessa Iso-Britanniassa synnyinmaassa.

The Sunin lähteen mukaan Harry suunnittelee haastavansa Britannian hallituksen oikeuteen saadakseen takaisin poliisien suojan, jonka menetti erottuaan kuninkaallisista tehtävistä.

– Hänen majesteettinsa ei todellakaan anna periksi vaatimuksista, lähde kertoo.

Prinssi Harrylle on tiedettävästi ilmaistu, että Britannian poliisin suojelu ei ole vuokrattavissa oleva palvelu, eikä sitä voida käyttää automaattisesti vain rikkaiden ja kuuluisien tarpeisiin. Prinssi ei saanut tahtoaan läpi, vaikka hän tarjoutui maksamaan itse palvelusta.

The Sunin lähteen mukaan prinssi uhkasi Iso-Britannian hallitusta oikeustoimilla sen jälkeen, kun sisäministeriö hylkäsi hänen vaatimuksensa. Harry haki perheelleen ympärivuorokautista suojelua. Prinssillä oli käytössään kyseinen etuoikeus ennen kuninkaallisista tehtävistä irtaantumistaan.


Lue myös:

    Uusimmat