Prinsessa Märtha-Louisen ja shamaani-rakkaan mitta tuli täyteen – uhkaavat Durekin ex-poikaystävää oikeusjutulla

Norjan prinsessa Märtha Louise vierailee Suomessa – onnitteli onnellisimman maan tittelistä 4:31
Prinsessa Märtha Louise vieraili Suomessa keväällä 2019

Prinsessa Märtha Louis ja hänen poikaystävänsä shamaani Durek Verrett ovat kyllästyneet Verrettin ex-poikaystävän julkisuudessa esittämiin väitteisiin.

Norjassa kohahti reilu vuosi sitten, kun prinsessa Märtha Louise paljasti seurustelevansa yhdysvaltalaisen shamaanin Durek Verrettin kanssa.

Prinsessan ja shamaanin suhde on kestänyt useista kohuista ja siitäkin huolimatta, että pariskunta asuu eri mantereilla, eikä ole koronapandemian takia pystynyt tapaamaan toisiaan kahteen kuukauteen.

Nyt pariskunnan mitta Durekin entistä poikaystävää kohtaan vaikuttaa kuitenkin tulleen täyteen. Norjalaislehti Se og hør uutisoi, että kaksikko uhkaa Verrettin ex-kumppania Hank Greenbergiä oikeustoimenpiteillä.

Lehden tietojen mukaan prinsessa ja shamaani ovat lähettäneet yhdysvaltalaisen juristin Richard Goran kautta kirjeen Greenbergille, jossa he uhkaavat miestä oikeusjutuilla, mikäli tämä ei lopeta julkisuudessa hänen ja Verrettin parisuhteesta puhumista.

Greenberg on väittänyt julkisesti, että Verrett olisi ollut suhteen aikaan väkivaltainen ja Se og Hørin mukaan väitettä on tukenut myös poliisiraportti. Lisäksi hän on väittänyt ex-puolisonsa muuttuneen manipuloivaksi sen jälkeen, kun tälle oli tehty munuaissiirto.

Verrettin ja Märtha Louisen kirjeessä uhataan lehden tietojen mukaan, että mikäli Greenberg ei pysy hiljaa, se voi maksaa hänelle miljoonia dollareita.

Greenberg itse ei ole kommentoinut kirjettä norjalaislehdelle, mutta Se og Hørissä kirjoitetaan lehden nähneen kirjeen.

Lehden mukaan Norjan kuninkaalliset eivät tiettävästi koskaan ole ryhtyneet vastaavanlaisiin toimenpiteisiin. Myöskään Märtha Louisen tiedottaja tai Durek Verrett eivät ole kommentoineet asiaa.

Verrettin ja Greenbergin suhde alkoi tiettävästi vuonna 2007, kun miehet tapasivat homoseksuaaleille tarkoitetussa ryhmässä. Ero oli aikanaan riitaisa, vaikka Greenberg on toisaalta norjalaislehtien mukaan kuvaillut suhteen olleen pitkään myös onnellinen.

Ruotsalaislehti Expressen uutisoi aiemmin toukokuussa, että prinsessa Märtha Louise kertoi norjalaisessa median toimintaa käsittelevässä podcastissa ottaneensa raskaasti sen, kuinka paljon mediahuomiota parin suhde on saanut.

Hän kertoi järkyttyneensä erityisesti siitä, kun paparazzin salakuvasivat paria, kun he lomailivat helmikuussa Havaijilla.

– He ottivat kuvia ilman että meillä oli tietoakaan siitä, että he olivat siellä, huokasi prinsessa.

Hän huomautti, että tapaus sattui myös ikävään aikaan, sillä hänen ex-miehensä ja lastensa isä Ari Behn  menehtyi joulupäivänä.

– Se tapahtui hyvin pian Arin kuoleman jälkeen, ja lapsille oli todella stressaavaa nähdä kuvat etusivulla niin pian.

Märtha Louise ja Ari Behn olivat naimisissa vuodet 2002–2017. Parilla on kolme tytärtä: 17-vuotias Maud, 15-vuotias Leah ja 11-vuotias Emma.

Lue myös:

    Uusimmat