Prinsessa Märtha Louise yllätti shamaanirakkaansa ja lensi pikaiselle lemmenlomalle tämän luo – kotona odotti koronakaranteeni

7:59
Prinsessa Märtha Louise vieraili viime vuonna Vappu ja Marja Livessä

Norjan prinsessa Märtha Louise kiiruhti Yhdysvaltoihin tapaamaan shamaanirakastaan vain päiviä ennen kuin matkustamista rajoitettiin koronaviruksen takia.

Norjan prinsessa Märtha Louisen, 48, ja tämän shamaanirakkaan Durek Verrettin, 45, romanssi kukoistaa yhä.

Norjalaisten tiedotusvälineiden mukaan prinsessa lennähti aiemmin maaliskuussa lemmenlomalle rakkaansa kotikonnuille Yhdysvaltoihin ennen kuin koronaviruspandemia esti matkustamisen lähes tyystin.

Durek julkaisi Instagramissa suloisen päivityksen, jossa hän vahvisti, että Märtha Louise oli vieraillut hänen luonaan. 

Mies paljastaa päivityksessään, että prinsessan vierailu oli tullut hänelle yllätyksenä. Päivityksen yhteydessä hän jakoi kaksi selfietä yhdessä prinsessansa kanssa.

– Rakkaani saapui ovelleni juuri ennen rajojen sulkemista. Hän lensi toiselle puolelle maailmaa nähdäkseen minut ennen kuin matkustaminen kiellettiin, vaikka aikaa oli vain kaksi päivää, mies kirjoitti.

– Ne olivat elämäni parhaat kaksi päivää. Kun hän yllätti minut, itkin kuin pieni vauva, hän kuvailee liikutustaan.

– Tiedän, että tämä nainen rakastaa minua yhtä paljon kuin minä häntä. Rakkauden teot ovat suurempia kuin sanat, hän vielä muistutteli.

Palattuaan Norjaan prinsessaa odotti norjalaislehti Se og Hørin mukaan karanteeni koronaviruspandemian vuoksi.

Lehden tietojen mukaan myös prinsessan kolme tytärtä olivat mukana Yhdysvalloissa, ja kaikki asetettiin karanteeniin, kun he palasivat takaisin Norjaan. Kenelläkään ei lehden saamien tietojen mukaan ollut koronavirukseen viittaavia oireita.

Rakastunut pari ei pääse tapaamaan toisiaan todennäköisesti kovinkaan pian, sillä sekä Norja että Yhdysvallat ovat asettaneet matkustamiselle mittavia rajoituksia, joiden kestosta ei vielä toistaiseksi tietoa.

Parin tosin uutisoitiin jo aiemmin joutuvan pitämään taukoa tapaamisistaan, sillä Märtha Louise tahtoo pysytellä tytärtensä tukena, koska hänen ex-puolisonsa ja lastensa isä Ari Behn kuoli jouluna.

– Hän keskittyy nyt ensisijaisesti äidin rooliin, lähipiiristä hiiskuttiin.

Aiemmin uutisoitiin, että myös Märtha Louisen vanhemmat kuningas Harald ja kuningatar Sonja joutuivat koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kotikaranteeniin palattuaan ulkomailta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja