Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen mies Ari Behn on kuollut 47-vuotiaana

Norjan prinsessa Märtha Louisen entinen aviomies, kirjailija Ari Behn on kuollut. Norjalaislehti Verdens Gang kertoo hänen tehneen itsemurhan.

Ari Behnin manageri lähetti Verdens Gangille Behnin perheeltä saamansa lausunnon.

– Suuri suru sydämissämme joudumme kertomaan, että läheisemme Ari Behn on ottanut hengen itseltään tänään. Pyydämme yksityisyytemme kunnioittamista tulevina päivinä, perhe kirjoitti lausunnossa. 

Ari Behn julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1999. Hän meni naimisiin prinsessa Märtha Louisen kanssa 2002. Heillä on kolme lasta. Pari erosi vuonna 2016.

Norjan kuningas Harald esitti surunvalittelunsa Norjan kuningashuoneen nettisivuilla.

–  Olemme kuningattaren kanssa saaneet suureksi suruksemme kuulla Ari Behnin poismenosta. Ari on ollut tärkeä osa perhettämme monien vuosien ajan. Meillä on lämpimiä ja hyviä muistoja hänestä. Olemme kiitollisia, että olemme saaneet tuntea hänet. Suremme, että lapsenlapsemme ovat menettäneet rakkaan isänsä – tunnemme syvää myötätuntoa hänen vanhempiaan ja sisaruksiaan kohtaan. He ovat menettäneet rakastetun poikansa ja veljensä. Pyydämme, että Arin lähiperhe saisi olla rauhassa näinä tuskaisina aikoina, kuninkaan viestissä luki.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja