Jättääkö prinsessa Märtha Louise Norjan? Shamaanirakkaalta yllättäviä paljastuksia parin suhteesta

7:59
Näin kuninkaallinen perhe reagoi, kun prinsessa Märtha Louise päätti perustaa enkelikoulun

Norjan prinsessa Märtha Louisen shamaanirakas Durek Verret paljastaa tuoreessa haastattelussa, että pari suunnittelee seuraavia askelia suhteessaan.

Norjan prinsessan Märtha Louisen kanssa noin vuoden verran seurustellut julkkisshamaani Durek Verrett on antanut haastattelun, jossa hän paljastaa parin suunnittelevat seuraavia askelia suhteessaan.

Shamaani vihjasi, että pariskunta olisi suunnitellut jopa häitä. 

– Voin kertoa yhden asian. Sitä (avioliittoa) ei ole suljettu pois, hän kertoo Daily Mailille ja vihjaa samalla, että Märtha Louise olisi aikeissa jättää kotimaansa taakseen.

– Suunnitelmamme on asua joskus yhdessä. Ei Norjassa, mutta Yhdysvalloissa, hän täräyttää.

Kun parin suhde tuli julki viime keväänä, se sai monet kulmakarvat kohoamaan Norjassa. Märtha Louise sai lisäksi raakaa kritiikkiä kansalaisilta prinsessa ja shamaani -luentosarjastaan, jota pariskunta järjesti Norjassa viime keväänä.

– Emme välitä, mitä ihmiset ajattelevat meistä. Tämä on meidän elämämme. Märtha ja minä aiomme elää, kuten itse tahdomme, Durek kommentoi nyt.

Pariskunta elää tällä hetkellä eri puolilla Atlanttia, kun koronaviruspandemia lamautti lentoliikenteen. Prinsessa kuitenkin ehti käydä pikavisiitillä Floridassa rakkaansa luona ennen kuin Norja sulki rajansa.

Durek kertoo, että pari pitää yhteyttä soittelemalla. Puheluja ja videopuheluja vaihdetaan miehen mukaan vähintään kolmesti päivässä ja ne voivat kestää parikin tuntia.

Hän kertoo, että yhdessä ollessaan pariskunta nauttii muun muassa musiikinkuuntelusta ja videopeleistä.

– Pelaamme Super Mario Kartia. Hän on siinä aika hyvä, shamaani paljastaa ja kiittelee Märtha Louisea hyvin maanläheiseksi kuninkaallisesta taustastaan huolimatta.

Durek kertoo, että häntä viehättää, kuinka prinsessa saattaa ratsastaa, eikä pelkää liata vaatteitaan, mutta toisaalta edustaa tarvittaessa hyvinkin tyylikkäänä.

– Se on hyvin viehättävää. Hän on unelmanaiseni. En voisi enää kuvitella elämääni ilman häntä. Hän on lisäksi upea äiti kolmelle lapselleen, hän hehkuttaa rakastaan.

Märtha Louisella on kolme tytärtä Maud Angelica, Leah Isadora ja Emma Tallulah liitostaan kirjailija Ari Behnin kanssa. Perhettä kohtasi jouluna suuri suru, kun Behn riisti hengen itseltään.

Märtha Louise ja Behn olivat naimisissa vuodet 2002–2017 ja olivat läheisiä vielä avioeronsa jälkeenkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja