Mainos

Politiikan ja rikoksen viisaat miehet Sepänsällin spesiaalissa: "Jos olisi katumuspillereitä..."

MTV.fi:n Vinkkimiehet ja Politiikan korjaussarja löivät viisaat päänsä yhteen ja kokoontuivat ensimmäiseen yhteiseen ohjelmaan joulun kunniaksi.

Ohjelmassa jaetaan sen verran kovia iskuja, että jakso päätettiin nimetä Jerry Cotton -henkisesti Sepänsällin spesiaaliksi.

Kohtaamispaikaksi valittiin legendaarinen St. Urho´s Pub.

Katso mitkä muut kuin katumuspillerit puhuttavat rikostoimituksen Vinkkimiehiä Jarkko Sipilää ja Pekka Lehtistä sekä politiikan Korjaussarjalaisia Timo Haapalaa ja Juha Ristamäkeä.

Mitkä ovat tuoreimmat juorut ja viiltävimmät analyysit? Miten politiikan ja rikoksen vuosi 2015 on mennyt? Kenelle kuuluvat plussat, kenelle miinukset? 

Mitä ensi vuosi tuo tullessaan, antavatko miehet uudenvuodenlupauksia?

Politiikan korjaussarja on lähes viikoittain ilmestyvä puoliasiaohjelma. Siinä MTV:n politiikan ja talouden päällikkö Timo Haapala ja Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki haravoivat viikon poliittisia aihioita. Vastuu on katsojalla. Ohjelma ilmestyy MTV:n verkkosivuilla.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista. 

Vinkkimiehet ovat kuultavissa myös Radio Novan taajuudella lauantaisin puolenpäivän jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.