Pihalla urheilusta? Näin voit silti nauttia matsin seuraamisesta rakkaasi kanssa

Eivätkö jääkiekon, jalkapallon tai jonkin muun urheilulajin säännöt tai joukkueet sano sinulle mitään? Näin lyöttäydyt siitä huolimatta urheiluhullun poikaystäväsi matsiseuraksi.

Istuuko miehesi taas katsomassa matsia ja sinulla ei ole lajista hajuakaan? Olet varmasti kuullut sanonnan "Jos et voi voittaa heitä, liity heihin." Kokeilemisen arvoinen ehdotus. Et varmaankaan tarkista netistä esimerkiksi lätkä- tai jalkapallojoukkueiden pelitilastoja yhtä usein kuin surffaat , mutta muista, ettei sinun tarvitse olla mikään urheiluguru katsoaksesi matsia poikaystäväsi kanssa!

Sen sijaan, että vetäisit alahuulen pitkäksi ja alkaisit mököttää, kun miehesi laittaa urheilukanavan päälle, voit löytää tavan nauttia ottelusta hänen kanssaan. Matsin katsominen yhdessä on myös mahtava tapa lähentyä miehen kanssa, joka saattaa nähdä sinut uudessa valossa osoitettuasi kiinnostuksesi. Totta puhuen se voi olla hauskaakin!

Tämä ei nyt tarkoita sitä, että sinun pitäisi olla into piukassa sohvan reunalla ja kirkua ääntäsi käheäksi, kun aika alkaa loppua ja kannustamanne joukkueen olisi tehtävä vielä ainakin yksi maali. Voit kuitenkin osoittaa olevasi kiinnostunut – ja on matsin seuraaminen vähän muutakin kuin tilastoja ja joukkueita. Kentällä on esimerkiksi kuumia pelaajia ja ottelun aikana voi nauttia herkkuja ja olutta.


Jos olet joutunut tilanteeseen, jossa katsot matsia poikaystäväsi ja tämän kaverien kanssa, sinun ei tarvitse masentuneena tyttökavereillesi, miten rupuisessa kuppilassa istutte. Voit yllyttää kaveriporukan esimerkiksi juomapeliin, joka liittyy jotenkin jalkapalloon. Syö, juo, pidä hauskaa poikaystäväsi ja kaverien kanssa ja tietysti opettele katsomasi pelin idea!

Istu siis alas ja katso peliä hänen kanssaan, olitte sitten baarissa tai kotona. Poikaystävääsi ei varmasti haittaa, päinvastoin: hän on iloinen siitä, että olet vilpittömästi kiinnostunut hänelle tärkeästä lajista. Älä kuitenkaan kysy häneltä mitään kriittisellä hetkellä, sillä mikään ei todennäköisesti ole hänestä ärsyttävämpää. Miehesi ei ehdi selittää ja pahimmassa tapauksessa hän missaa pelistä tärkeän kohdan – ja kun muut puhuvat tapahtuneesta seuraavana päivänä töissä, poikaystäväsi voi vain manata tarkkaavaisuuden herpaantumistaan.

Ole kuulolla, kun hän selittää ottelusta: kuka on vahvin pelaaja, kenellä kausi on mennyt huonosti ja ketkä joukkueen pitäisi vielä päihittää päästääkseen voittoon.

Jos miehesi hikeentyy pelin aikana, älä ota siitä itseesi. Anna hänen päästää höyryjä ärjymällä tuomarille, sillä kohta hän on taas normaali oma itsensä. Mesoaminen kuuluu peliin.

Pelistä opit parhaiten seuraamalla sitä yhtä tarkasti kuin rakkaasi – ja jos seuraat matseja säännöllisesti, et voi olla oppimatta sääntöjä. Ja siinä vaiheessa sinun ei enää tarvitse teeskennellä olevasi kiinnostunut aiheesta, vaan voit olla jo aidosti kiinnostunut!

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähteet: Yourtango.com, Hellobeautiful.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja