Leijonat: Näin jääkiekkoilijan ammatti vaikuttaa parisuhteeseen

Huippujääkiekkoilijoiden työ lennättää miehet rakkaiden luota ympäri maailmaa – välillä hyvinkin pitkiksi ajoiksi. Työnsä perässä matkustavat suomalaiskiekkoilijat kertoivat Helmelle, kuinka heidän parisuhteensa kestävät jatkuvan poissaolon.

Suomalaiset jääkiekkoilijat saattavat joutua työnsä vuoksi olemaan poissa kotoa pitkiäkin ajanjaksoja, eikä parisuhteen ylläpito onnistu aina mutkattomasti. Leijonakiekkoilijat kertoivat Helmelle, miten parisuhteen saa kestämään pidemmätkin reissut. Ehkä omakin parisuhteesi kestäisi hetkittäiset kaukorakkausjaksot miesten vinkeillä!

Etäisyys tekee hyvää

Pian tuore isäJarkko Immonen, 30, uskoo, että pitkätkin ajanjaksot poissa kotoa saattavat olla jopa hyvä asia. Kun puolisoa ei näy päivittäin, oppii yhdessä vietettyjä hetkiä arvostamaan entisestään.

– Ehkä se on hyvä, että on välillä poissa kotoa. Siten tulee taukoja ja sitten on taas kiva tulla kotiin. Meillä se on toiminut hyvin, ei ole ollut kyllä mitään ongelmia, Immonen toteaa.

Kaikki lähtee luottamuksesta

Parisuhteen merkittävimpiin kulmakiviin kuuluu aina luottamus. Kun toinen suhteen osapuoli on usein reissun päällä työnsä puolesta, korostuu luottamuksen merkitys entisestään. Jussi Jokinen, 29,tietää, miksi hänen parisuhteensa on vakaalla pohjalla.

– Se on varmaan juuri se molemminpuolinen luottamus, Jokinen muistuttaa.

Puolustaja Mikko Mäenpää, 29, painottaa, että myös kuuluisimpien jääkiekkoilijoidenkin kodeissa pyöritettävä arki on hyvin tavanomaista. Julkisuus tai menestys ei tee kumppanin poissaolosta sen helpompaa tai vaikeampaa kuin kenenkään muunkaan kohdalla.

– Jääkiekkoilijathan ovat ihan tavallisia sällejä niin kuin kaikki muutkin, Mäenpää hymyilee.


MTV3/Helmi

Haastattelut: Johanna Teivainen

Teksti: Heli Kuitunen

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja