Nämä tavat naisissa ärsyttävät miehiä

Naisten ja miesten väliset hienoiset erot luovat sukupuolten välille kiusallista skismaa.

Naisia pidetään usein sukupuolena, joka arvioi ensisijaisesti kumppaninsa häiritseviä tapoja ja tottumuksia. Useimmat miehet eivät kuitenkaan ole puhuneet suutaan puhtaaksi, sillä miesten on ajoittain hyvin vaikea ymmärtää naisten tiettyjä tapoja.

Ainainen keskustelu tunteista

Tervehenkinen keskustelu on äärimmäisen tärkeä osa toimivaa parisuhdetta. Mies kokee kuitenkin usein ahdistavana sen, että nainen haluaa puhua jatkuvasti tunteista. Miehen saattaa olla vaikea käsittää sitä, että miksi samoja lauseita tulee toistella jatkuvasti.

Suuttuminen laiskuudesta puhelimen kanssa

Miehiä syytetään usein laiskuudesta puhelimen kanssa. Vastaamatta jättäminen tai tekstiviestin lähettämisen unohtaminen on usein täysin tahatonta. Mies kokee usein ahdistavaksi sen, että nainen vaatii päivystämään jatkuvasti puhelimen ääressä.

Ulkonäön muuttaminen

Naisen alituinen valitus miehen ulkonäöstä ja kiinnostus sen muokkaamiseen käyvän pidemmän päälle useampien miesten hermoille. Usein miehet eivät ole aivan yhtä tarkkoja ulkonäöstään kuin naiset, eivätkä siksi voi ymmärtää jatkuvaa valitusta omasta ulkonäöstään. Mies saattaa ajatella, ettei hän kelpaa naiselle omana itsenään ja loukkaantuu siksi jatkuvasta huomauttelusta.

Jatkuva tekemisen tarve

Useimmat miehet eivät ymmärrä, miksi koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain. Naisilla on tapana usein vouhottaa ja suunnitella elämää hyvinkin yksityiskohtaisesti ja miehet kokevat sen usein tarpeettomana, sillä sohvallakin vietetty aika on heille arvokasta.

Odotetaan miehen korjaavan kaiken

Vaikka miehellä on usein naista enemmän pituutta ja fyysistä voimaa, ei jokainen mies ole syntynyt korjailemaan paikkoja. Usein puhutaan, ettei naisten ja miesten töitä saada jakaa kahdeksi eri kokonaisuudeksi. Miehen on usein vaikea ymmärtää, miksi kodin korjaamiseen liittyvät työt vyörytetään silti aina hänen harteilleen.

Päähänpinttymä omasta painosta

Useimpia miehiä häiritsee suunnattomasti se, että naisilla on ikuinen päähänpinttymä omasta painostaan. Useimmat miehet toivoisivat naisten olevan tyytyväisempiä itseensä ja lopettavan alituisen toiveajattelun painonpudottamisesta.

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Men’s Health

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja