Mies: nämä tapasi ärsyttävät naista!

Bettyconfidential.com listasi 12 miesten harrastamaa outoa tapaa, jotka eivät ainakaan lisää naisten kiinnostusta heihin. Mies, lue siis lista läpi ja mieti, olisiko tarvetta katsoa peiliin!

Ollaan nyt rehellisiä: niin ihania kuin miehet ovatkin, he tekevät joskus outoja, ärsyttäviä ja jopa kuvottavia juttuja, jotka panevat miettimään, tulevatko miehet ja naiset todella eri planeetoilta. Lue, mitä ärsyttäviä tapoja Bettyconfidential.comin lista pitää sisällään.

1. Liiallinen humala

Vau! Pystyt siis juomaan kolme kaljaa putkeen kahden shotin jälkeen? Kysy kiinnostaako. Ja kun sammut siinä iltakymmenen maissa omaan oksennukseesi, älä odota naisen vastaavan tekstiviesteihisi seuraavana päivänä.

2. Kutittelu

Miksi miehet pitävät sitä viihdyttävänä, vaikka se on naisista ärsyttävää? Kun olet päässyt neljänneltä luokalta, kutittelu ei enää mene flirttailusta. Kehu vaikka jotain naisen ulkomuodossa tai asussa, se vie jo paljon pitemmälle.

3. Pakkomielteinen tekstiviestien lähettely

Tekstailusta puheenollen… tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta matkapuhelimet tehtiin alun perin soittamista varten. Miesten on opittava uudelleen näppäilemään puhelinnumero ja todella puhumaan naiselle. Niin, ja "Joo, tuu käymään joku pv" ei ole viesti, jota nainen odottaa kännykkäänsä.

4. Kaikenmaailman videopelit

Naisille on yhä hämärän peitossa, miten miehet saavat niin paljon iloa ammuskellessaan virtuaalivihollisia ohjaimellaan, hypnoottisesti ruutua tuijottaen. Ja miksi kutsut naisen kylään, jos olet aikeissa vain pelata Grand Theft Autoa koko illan? Nainen pysyy mieluummin kotona katsomassa Täydellisiä naisia!

5. Liian tuhmien puhuminen

Kyllä, tiedossa on, että suurin osa (okei, todennäköisesti kaikki) miehet katsovat pornoa. Mutta jos olet ollut naisen kanssa treffeillä vasta kahdesti, hän tuskin haluaa naida eläimellisesti pöydällä kanssasi. Hänen nimensä ei kuitenkaan tainnut olla Sasha Grey?

6. Naisen vertaaminen ex-tyttöystävään

Ai, että eksälläsi oli tapana tehdä vohveleita pannukakkujen sijaan aamulla? Eipä onneksi kuulosta loukkaavalta ja epäkunniottavalta! Ehkä sinä ajattelet vain heittäväsi ilmoille kommentin, mutta nainen ajattelee: "No, jos tykkäät niistä vohveleista niin tolkuttomasti, mikset sitten ole hänen kanssaan?"

7. Piereskely

Joo, anteeksi nyt vaan!

8. Kähmiminen julkisilla paikoilla

On eri juttu, mitä voi tehdä suljettujen ovien takana, mutta nainen ei halua miehen käsiä takamukselleen, kun hän seisoo elokuvateatterin lippujonossa. Useammat naiset unelmoivat Prinssi Uljaan vievän jalat alta, mutta kömpelö kähmiminen vilkkaalla paikalla ei ole kenenkään haaveena. Se on vain kiusallista kaikille – myös sille mummelille, joka tuijottaa teitä selkänne takana.

9. Kuntosalilla murahtelu

Naiset katselevat mielellään seksikkäitä miehiä kuntosalilla – etenkin heidän hauiksiaan, kun he nostelevat painoja. Kysymys kuuluukin: mistä se ainainen murahtelu johtuu? Mikäli naiset haluavat kuunnella gorillaääniä, he menevät eläintarhaan.

10. Naisen käsien ohjaaminen sepalukselle

Jos naisen käsi ei ole aukomassa housunnappejasi, se ei johdu siitä, että hänellä olisi GPS hukassa. Joko hän ei ole vielä ehtinyt edetä sinne asti, tai ei ole aikeissakaan mennä sinne. Usko pois: jos nainen haluaa edetä sinne, hän tietää kyllä, miten.

11. Huono hygienia

Naiset ajelevat säärensä, ehostavat kasvonsa, lakkailevat kynsiään ja käyvät kampaajalla. Miehet voisivat ainakin pitää huolta puhtaudestaan! (Ja luraus Hugo Bossia kaulaan ei muuten mene suihkusta.) Valkosipulilta haiseva hengitys ei houkuttele suutelemaan, eivätkä susihukasta muistuttavat varpaankynnetkään ole mukava näky.

12. Kiroilu

Säästä ne ärräpäät siihen hetkeen, kun olet valmis sanomaan "rakastan sinua". Ja ne v-alkuiset kirosanat voi käyttää vaikka jossain miesten peli-illassa.

Nainen! Mikä miehen tapa sinua ärsyttää? Jätä kommenttisi allaolevaan kommenttilaatikkoon!

MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat