Nainen: Älä roiku miehessä – unohda nämä tavat!

Kukaan ei halua olla epätoivoinen lahkeessa roikkuva tyttöystävä, joten nyt on aika päästä huonoista tavoista eroon! Hyvä itseluottamus ja itsensä kunnioitus ovat avaimet hyvään suhteeseen, kertoo Adam LaDolce.

Ihmissuhdeasiantuntija Adam LaDolce paljasti Bettyconfidential.comille, että rakkaudessa avain menestyksekkääseen suhteeseen on kiinni itseluottamuksestasi ja itsekunnioituksestasi. On tärkeää säilyttää tietty itsenäisyys jopa parisuhteessa, jotta molemmat osapuolet voivat kasvaa sekä itsenäisesti, että yhdessä. Toisesta riippuvainen käyttäytyminen voi olla huomaamatonta tai päivänselvää. Oletko miehestäsi riippuvainen tyttöystävä? Lue, mitkä viisi tapaa kannattaa ainakin lopettaa!

1. Lähetät miehelle tekstiviestejä useammin kuin hän sinulle

Jotkut tykkäävät tekstailla toisilleen 10–15 kertaa päivässä, toiset eivät välttämättä ota kultaansa yhteyttä ennen kuin ovat päässeet töistä kotiin. Molempi parempi – paitsi jos vain toinen osapuoli lähettelee sadoittain viestejä toiselle vastausta odottaen. Tämä kertoo vain sen, ettei sinulla ole parempaa tekemistä päivässäsi, kuin keskittyä häneen. Mieti hetki, miksi olet lähettämässä viestiä. Kuulitko töissä jotain hauskaa, jonka haluat jakaa? Oletteko menossa töiden jälkeen kahville? Oletko tylsistynyt? Mieti, onko viestilläsi oikeasti tarkoitus. Näin miehesi innostuu, kun saa sinulta lopulta viestin, sen sijaan että niitä ropisisi joka tunti.

2. Valtaat hänen koko Facebook-seinänsä

Facebook on ehdottomasti julkisin paikka osoittaa kiintymystä. Valitettavasti Facebook voi myös tuhota ihmissuhteesi, ellet ole varovainen. Suurin osa miehistä tuntee olonsa epämukavaksi, kun tyttöystävä postittaa seinälle söpöjä viestejä. Miehestä tuntuu, että hänen kaverinsa pitävät häntä naurettavana ja pelkää saavansa myöhemmin kuittailua asiasta. Mies arvostaa sinua, kun osaat huomioida hänen miehisyytensä viestejä lähetellessäsi. Älä sano Facebookin seinällä mitään, minkä voisit sanoa tekstiviestissä tai kasvotusten. Pidä rakkaudentunnustuksenne kahdenkeskisenä ja erityisenä!

3. Vihjailet, kuinka paljon haluat naimisiin

Kun olet pitkäaikaisessa suhteessa, molemmat osapuolet ajattelevat usein A-sanaa. Perinteisesti lienee niin, että mies kosii naista ja nainen kärsivällisesti odottelee tätä maagista hetkeä. Jotkut naiset kuitenkin kypsyvät odotteluun ja vihjailevat jatkuvasti haluavansa naimisiin. Jos avioliitto pyörii mielessäsi usein, niin keskustele aiheesta miehen kanssa suoraan. Hän arvostaa sinua enemmän, eikä pidä sinua takertuvana.

4. Haluat tyrkätä miehen kaverit taka-alalle

Älä putoa ansaan, jossa ainoa käsitys viihtyisästä lauantai-illasta on kökkiä rakkaasi kanssa kotona. Se on pahinta, mitä voi tapahtua! Se, että olet onnellinen parisuhteessa, ei tarkoita sitä, että voit unohtaa kaverisi! Miehesi on osa elämääsi, mutta ei koko palapeli. Hänellä on kaverinsa, jonka kanssa hengailla ja sinullakin pitäisi olla tyttöporukkasi, jonka kanssa viettää aikaa.

5. Yrität muuttaa häntä

Muistathan, että hän pitää sinua upeana juuri sellaisena kuin olet? No, sama pätee toisinpäin. Tunnetko olosi kotoisaksi ja ajattelet, että voitte puhua mistä tahansa? Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että voit alkaa listata hänelle kaikkia asioita, joita haluaisit hänen tekevän toisella tavalla. Jos joku asia häiritsee sinua, voit tottakai puhua siitä, mutta älä takerru kaikkiin hänen sanomisiinsa ja tekemisiinsä. Ajattele, jos hän tekisi niin sinulle: miltä se tuntuisi? Tulisitko vihaiseksi, epävarmaksi tai ärsyyntyisitkö? Anna hänen olla oma itsensä, siksihän häntä rakastat.

Lue lisää:


Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Bettyconfidential.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja