Suomalaispelaajat paljastavat: Näin isket jääkiekkoilijan

Etenkin näin jääkiekon MM-kisojen aikaan karismaattiset urheilijat saavat kisakatsomoissa istuvan naisen jos toisenkin huokailemaan ihastuksesta. Suomalaiskiekkoilijat paljastivat Helmelle omat vinkkinsä siihen, kuinka jääkiekkoilijan iskeminen ikiomaksi onnistuu.

Suomen hurmaavat Leijonat kertoivat ujostellen Helmelle omat vinkkinsä siihen, kuinka jääkiekkoilijan iskeminen onnistuu naiselta.

Vaikka missejä pidetään tuttuina jääkiekkoilijoiden kainaloista, eivät Suomen Leijonat punastelustaan huolimatta myöntäneet, että jääkiekkoilijan iskemiseen tarvittaisiin ilmiömäistä feminiinisyyttä tai kummallisia vippaskonsteja. Aitous ja rohkeus ovat avaimia suomalaisen jääkiekkoilijan sydämeen.

Kaikki puheenaiheet eivät kuitenkaan sytytä jääkiekkoilijaa. Keskushyökkääjänä pelaava Jarkko Immonen, 30, kieltäisi yhden puheenaiheen naisilta kokonaan, mikäli mielessä on onnistuminen jääkiekkoilijan hurmaamisessa.

– Tuskin kannattaa ainakaan jääkiekosta puhua, ehkä siis jostain aivan muusta. Minä luulen, että aivan tavalliset jutut toimivat, ettei siinä mitään ihmeellisiä iskuvinkkejä tarvita, Immonen toteaa.


Tähtihyökkääjä Jussi Jokinen, 29, neuvoo unohtamaan turhan yrittämisen.

– Itse olen ollut niin kauan parisuhteessa, etten edes muista, millaista on olla sinkku. Varmaan olisi hyvä olla ihan oma itsensä. Se varmaan sitten kolahtaa tai ei kolahda, ei siinä mitään sen ihmeellisempää ole, Jokinen vinkkaa.

Leijonien apuvalmentaja Petri Matikainen, 45, neuvoo naisia ottamaan huomioon suomalaisen ujouden. Aina miehen ei tarvitse olla se, joka tekee aloitteen.

– Minä luulisin, että se voisi olla sellaista suoraviivaista lähestymistä. Jos lähtee flirtin kautta, niin se ei välttämättä toimi. Suomipoika on kuitenkin sellainen ujohko, niin aloitteen tekeminen voisi toimia suoraviivaisuudessaan. Kannattaisi kokeilla! Matikainen vinkkaa.

Myös hyökkääjänä pelaavan Tuomas Kiiskisen, 25, mukaan rohkeus on valttikortti, mitä jääkiekkoilijan iskemiseen tulee.

– Ei kai tässä mitään sen ihmeellisempää ole, eli rohkeasti vaan! Kiiskinen vinkkaa.

Puolustajana pelaava Mikko Mäenpää, 29, uskoo, etteivät naiset tarvitse lainkaan vinkkejä hurmatakseen jääkiekkoilijan. Kullakin on oma tapansa lähestyä ihmistä, ja siihen on tärkeä luottaa – kävi miten kävi.

– Naiset tietävät itse parhaiten, että miten se tapahtuu, jos tapahtuu, Mäenpää hymyilee.

Mäenpää ei itse joudu usein iskutilanteisiin.

– Tällä naamalla saa olla kyllä ihan rauhassa, kun on kerran naimisissakin! Tilanne on ihan rauhallinen sillä saralla. Olen onnellinen siinä suhteessa, ettei tarvitse stressata asiasta, Mäenpää toteaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Haastattelut: Johanna Teivainen

Teksti: Heli Kuitunen

Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja