Piers Morganilla jälleen napit vastakkain Kim Kardashianin kanssa – ei kestä enää naisen alastonkuvia

Brittiläinen toimittaja Piers Morgan kertoo Closer-lehdessä mielipiteensä Kim Kardashianin alastonkuviin.

Maailmalla tunnettu tuottaja ja toimittaja Piers Morgan, 52, lyttää jälleen kurvikauntoar Kim Kardashianin, 38, tyylin tuoda naisellisuuttaan esille.

Mies kertoo lehden haastattelussa, että naisten, joilla on lapsia ei tulisi keimailla alasti kameran edessä. Hän myös syyttää tosi-tv-tähteä feministisen aatteen rienaamisesta jatkuvien alaston ja vähäpukeisten esittämisellä.

– Mielestäni se on säälittävää. Jos olisin samassa huoneessa Kimin kanssa, sanoisin, laita ne pois, olet kolmen lapsen äiti, tuo on noloa, Morgan kertoo lehdelle.


– Kuvittele olevasi äiti ja ajattelevasi, oh! Minun täytyy näyttää rintani ja vilauttaa pyllyä sosiaalisessa mediassa, niin noloa. Ei käytöstapoja, Morgan täräyttää.

Mies lyttää haastattelussa myös huippumalli Emily Ratajkowskia, joka rakastaa myös laittaa itsestään vähäpukeisia selfieitä kaikkien katsottavaksi. Toimittajan mielestä nämä naiset ovat feminismin vihollisia.


– Tämä laittaa feminismin takaisin vuosien taakse. Feminismi on sukupuolten välistä tasa-arvoa ja naisten oikeuksia. Tissien vilauttelussa ei ole mitään voimaannuttavaa. He ovat kaapanneet koko aatteen ja romuttavat sen kaikilta, mies raivoaa.

Miehellä on haastava historia Kardashianin kanssa. Hän on ottanut yhteen aikaisemminkin tämän kanssa.

Vuonna 2016 mies tarjoutui ostamaan Kimille vaatteita Twitterissä. Nainen suivaantui tästä ja kirjoitti tuolloin.

– Älä koskaan tarjoudu ostamaan naimisissa olevalle naiselle vaatteita, Kardashian kirjoitti.

Lähde: Mirror.

Lue myös:

    Uusimmat