Pete Parkkonen on automies ja vieläpä itsevarma sellainen: "Mä olen aika hyvä kuski – parempi kuin moni muu"

Tällainen automies on Pete Parkkonen 2:01
Tällainen automies on Pete Parkkonen.

Minkälainen automies on muusikko Pete Parkkonen? Tämä selviää Teknavin uusimmassa jaksossa MTV3-kanavalla sunnuntaina kello 22.35.

"Voimaa ja valoa" toivottelee Pete Parkkonen uusimmalla kappaleellaan, ja niitä todella tarvitaan näinä aikoina. Parkkonen itse tarvitsee lisäksi myös erinomaisia pakkaustaitoja. Tämä käy selväksi, kun laulaja esittelee tavaraa pursuavan autonsa Teknavin juontajalle Joanna Kuvajalle.

– Kaikki harrastukset ja työt ovat täällä. Squash-kamat on tossa, jääkiekkokamatkin on, keikkavaatteet on tuolla kassissa, kitarakin on tullut mukaan ja lastenistuin.

– Tämähän on kuin pieni yksiö, Kuvaja toteaa selostuksen päätteeksi.

Tavatilan ihmettelyn jälkeen kaksikko suuntaa ajelulle Helsingin keskustaan. Parkkosen menopelinä on Ford Mondeon hybridiversio.

– Rehellisesti sanottuna mä olen aika hyvä kuski. Parempi kuin moni muu, Parkkonen toteaa heti ajelun aluksi. 

Sunnuntaina 19.4. kello 22.35 alkaen nähtävässä Teknavissa nähdään, onko asia todella näin. Samoin selviää, millä yllättävällä tavalla Parkkonen tappaa aikaa pitkillä keikkamatkoilla bändinsä kanssa.

Kauden kuudennessa Teknavissa on luvassa myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun testissä on 550-hevosvoimainen Bentley Continental GT

Teknavin 19. tuotantokauden kuudennen jakson ensiesitys sunnuntaina 19. huhtikuuta kello 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat lauantaina 25.4. kello 16 ja sunnuntaina 26.4. kello 14.30 MTV3:lla.

Lue myös:

    Uusimmat