Mainos

Periscope-lähetykset onnistuvat nyt entistä helpommin

Twitter on ilmoittanut, että sen iOS- ja Android-sovellukset ovat saaneet uuden toiminnon. Twiitin luonnin yhteydessä käytettävään mediavalikkoon on nyt lisätty erillinen Live-painike, jonka avulla käyttäjä voi käynnistää Periscopen ja aloittaa suoran videolähetyksen saman tien.

Ominaisuutta testattiin rajatusti toukokuussa, mutta nyt se tuodaan kaikille Twitter-käyttäjille Android- ja iOS-laitteilla. Ennen live-lisäystä mediavalikosta on voinut ottaa jakoa varten perinteisiä kuvia ja videoita tai napata jonkin olemassa olevista valokuvista.

Ready to go live? Now everyone can tap a new button on iOS & Android to easily broadcast on #Periscope from Twitter! pic.twitter.com/tedpUN1QMA

— Twitter (@twitter) 15. kesäkuuta 2016

Periscope on viime vuoden alkupuolella julkaistu sovellus, jolla käyttäjät voivat helposti tehdä suoria videolähetyksiä. Twitterin omistamana sovellus on nauttinut tietyistä eduista nimenomaan sovellusten välisen yhteistyön saralla. Markkinoille tullessaan Periscope laittoikin nopeasti tuolloin kohutun Meerkatin ahtaalle, mikä johti lopulta kyseisen sovelluksen tappioon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.