Perheenlisäystä odotteleva Edis Tatli nautiskeli kehässä – ei lähtenyt puskemaan liian kovaa: "Hän oli vähän sekaisin"

Edis Tatli voitti lauantai-iltana Olavinlinnassa Nicaraguan Berman Sanchezin tuomariäänin 80-73, 79-73, 80-73. Hän palasi kehään huhtikuisen tyrmäystappion jälkeen. MTV Urheilu tavoitti perheenlisäystä odottelevan Tatlin koskien ottelua ja tulevaa.

Tatlilla ei ollut suuria paineita ottelussa, sillä hän oli koko ajan niskan päällä. Ottelun alku mentiin suhteellisen rauhallisissa tunnelmissa ja neljännessä erässä Tatlin otteleminen vapautui.

– Se meni vähän niin kuin odotinkin. En lähtenyt lyömään mitään pitkiä lyöntisarjoja ja otin muutenkin aika tarkasti. Katsoin, mitä se jätkä tekee. Ottelun edetessä pääsin satuttamaan aika montakin kertaa. Olisin voinut lopettaa jo siinä, mutta otin varman päälle. En lähtenyt hyökkäämään ja lyömään vastaan, kun hän oli vähän sekaisin, Tatli sanoo.

– Nautin kehässä olemisesta. Se oli sopiva vastustaja tähän kohtaan. Olisi se voinut olla kovempikin. Tämä kaveri on oikeasti taitava jätkä ja ollut kovien tyyppien kanssa kehässä. Hän on hankala ja osaa olla kehässä, Tatli jatkaa.

Tatlin perheelle on luvassa piakkoin ilouutisia, sillä perhe on saamassa lisäystä.

– Se pyörii oikeastaan nyt päässä, sitä odotellessa. Nautin perheen kanssa nyt pari viikkoa tai kuukauden ja sitten katsotaan, mitä tullaan tekemään, Tatli kertoo.

Nyrkkeilyä ei tulla tänä aikana ajattelemaan ollenkaan.

– Ei todellakaan. Sen takia nautinkin tästä nyt, kun pääsi nauttimaan ja chillailemaan. Nyt otetaan rennosti ja iloitaan muista jutuista, Tatli toteaa.

Voitto oli Tatlin uralla 32:s.

Lue myös:

    Uusimmat