Perheenisä kuuli ulkoa valtavan kovaa surinaa ja näki mustan pilven talon yllä – pian pihatrampoliinista löytyi jotain kuumottavaa

25 000 mehiläisen parvi valtavasti brittiperheen pihatrampoliinin. Perhettä haastatteli Metro-sivusto.

Etelä-Yorkshiressa asuva perhe huomasi, että 25 000 mehiläisen parvi oli vallannut heidän trampoliininsa. Ne olivat ottaneet sen ilmeisesti väliaikaiseksi kodikseen etsiessään uutta pesää.

Perheenisä Matthew Grice kertoo Metro-sivustolle, että hän oli kuullut valtavan kovaa surinaa ja nähnyt mustan pilven lentävän talon yllä. Muutamaa minuuttia myöhemmin mehiläiset olivat asettuneet taloksi trampoliiniin.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Matthew asuu talossa kumppaninsa Saran ja heidän 10-vuotiaan tyttärensä kanssa. Mehiläiset olivat saapuneet sillä välin, kun Sara oli ollut töissä. Kotiin päästyään hän huomasi, että Matthew oli sisällä aivan paniikissa. Hän ei ollut puutarhan poikki kävellessään edes huomannut mehiläisiä, koska ne olivat kerääntyneet niin tiiviiseen ryppääseen.

– Matthew pelkää kaikkea tuollaista, Sara kertoo.

– Se ääni oli valtava, hän kuuli sen sisälle asti. Ne 24 tuntia olivat sekasortoa.

Mehiläishoitajat hakivat ötökät pois

Sara otti yhteyttä netin kautta mehiläishoitajien järjestöön ja hoitajat ilmoittivat tulevansa seuraavana päivänä. Tuona 24 tuntina he eivät poistuneet talostaan. Myös perheen koirat pidettiin sisällä.

– Tyttärellämme on oppimisvaikeuksia. Hän tiesi kyllä, että ne olivat mehiläisiä ja että hänen ei pitäisi mennä ulos, mutta hän ei ymmärtänyt, kuinka vakavasta asiasta oli kyse, Sara kertoo.

Sara ei ollut niin hädissään kuin miehensä. 

– Ne eivät pistä, ellet ärsytä niitä.

Mehiläishoitajat saapuivat seuraavana päivänä ja veivät ne mennessään.

– He sanoivat, että mehiläisiäoli ainakin 25 000. Joitain kuolleita jäi maahan. Ne minä lakaisin pois, jotta koirat eivät koskisi niihin.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat