6-vuotias löysi järvestä aarrearkun – samalla ratkesi 8 vuoden mysteeri: "Hän vain kiitti ja kiitti poikaa"

6-vuotiaan pojan harrastus muuttui mysteerin selvittämiseksi, kun hän löysi järven pohjasta "aarrearkun".

Koronapandemian aikana moni on aloittanut uuden harrastuksen. Nuorelle Knox Brewerille tuo harrastus oli magneettionginta: se on "kalastusta", jossa veteen heitetään magneetti ja katsotaan, mitä se tuo pintaan. Yksi löydös oli kuitenkin huomattavasti jännittävämpi kuin muut, kertoo CNN.

Kalasti metalliarkun

Vanhemmat Jonathan ja Catherine hankkivat 6-vuotiaalle Knoxille magneettiongen, jotta pojalla olisi kehittävää tekemistä. Perheen rantapäivä kuitenkin sai erikoisen käänteen, kun Knox kiskaisi järvestä aarteen!

Knox oli läheisellä järvellä magneettionkimassa, kun hän veti rantaan metallisen arkun. Pieni, metallinen kassakaappi sisälsi muun muassa muistikirjan, koruja ja sekkivihon.

Jonathan soitti poliisille.

Kyseessä olikin varastettu omaisuus

Kävi ilmi, että arvoesinerasia on perheen naapurin omaisuutta; se oli varastettu Knoxin kotikadulla asuvan naisen kotoa kahdeksan vuotta aiemmin.

Naapuri oli minikassakaappinsa löytymisestä hyvin onnellinen.

– Hän vain kiitti ja kiitti poikaa, isä kuvailee.

– Hän sai takaisin joitakin rannekorun osia, jotka olivat vielä rasiassa. Hän kertoi, että kaikki arvotavarat olivat poissa, mutta ainakin hän sai mysteerille selityksen, Catherine kuvaa.

Knox haluaisi aikuisena poliisiksi. Minikassakaapin mysteerin ratkaiseminen ei ole unelmaa himmentänyt!

Lähteet: Abcnews4.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat