Perhe ei pääse eroon selkäpiitä karmivasta Elsa-nukesta: "Loogisinta olisi ajatella, että joku jekuttaa meitä"

Miksi"tyttöjen ja  poikien leluista"pitäisi jo luopua? Asiantuntija vastaa 2:41
Miksi "tyttöjen ja poikien leluista" pitäisi jo luopua? Asiantuntija vastaa

Frozen-elokuvista tuttu Elsa on monen lapsen suosikkiprinsessa. Elsa-nuket menevät kuin kuumille kiville, mutta eräs teksasilaisperhe ei pääse omastaan eroon vaikka kuinka yrittäisivät. 

Muun muassa 7 News ja Tmz ovat jakaneet Teksasissa asuvan perheen eriskummallisen koettelumuksen.

Perhe ei tunnu pääsevän mitenkään eroon joululahjaksi ostetusta Elsa-nukesta. Nukke on nakattu jo pari kertaa roskikseen, mutta se palaa aina mystisesti takaisin perheen luo. 

”Auttakaa nyt joku meitä pääsemään eroon tästä kirotusta nukesta”

Emily Madonia osti Elsa-nuken tyttärelleen vuonna 2013 joululahjaksi. Muutaman vuoden kuluttua nukke alkoi nostaa perheenjäsenten niskavilloja pystyyn. 

– Kahden vuoden ajan Elsa-nukke lauloi Let it go -kappaletta englanniksi, jos painoi nappia sen kaulassa. Vuonna 2015 se yhtäkkiä alkoi vaihtelemaan kieltä englannista espanjaksi, eikä siinä ole edes nappia, mistä tehdä niin, kertoo Emily julkaisulle.

Elsa-nukke puhuu kahta kieltä, englantia sekä espanjaa, vaikka olisi sammutettuna. Perhe on muutaman kerran heittänyt nuken pois, mutta se palaa joka kerta takaisin.  

Perhe ei ole kertaakaan vaihtanut Elsan pattereita. 

– Lapseni vannovat, etteivät he ole ottaneet nukkea pois roskiksesta. Ja uskon heitä, koska en usko heidän kaivavan ulkoroskista yhden nuken takia, Emily sanoo.


Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Nyt Elsa puhuu vain espanjaa. Toisen poisheittämisen jälkeen se palasi epäilyttävästi perheen pihalle ja Emilyllä paloi lopullisesti hermot. Emily avautui Facebook-julkaisussa epätoivostaan karmivan nuken kanssa ja pyysi ihmisiltä apua. 

– Hei ihan oikeasti, me tarvitsemme apua. Kertauksena niille, jotka eivät ole seuranneet Elsa-nuken tarinaa, mieheni Mat heitti sen muutama viikko sitten roskikseen. Sen jälkeen me löysimme sen talon sisältä puisen penkin päältä. Me säikähdimme sitä, Emily kirjoittaa.

Seuraavaksi Emily ja hänen miehensä pakkasivat nuken tiukasti roskapussiin, ja laittoivat sen toisen roskapussin sisään. Roskapussi heitettiin roska-astiaan muiden roskien alle. Roskakuskit tyhjensivät roska-astian samana päivänä. 

– Kuulostaa hyvältä, eikö? Me lähdimme pois kaupungista ja unohdimme koko asian. Muutaman päivän kuluttua tyttäreni tuli sanomaan minulle, että hän näki Elsan takapihalla. Ja siellähän se oli.

Emilia tiesi, että kyseessä oli sama Elsa-nukke. Emilian tytär on nimittäin piirtänyt tussilla merkkejä siihen, joista nukke erottuu.

– Loogisinta olisi ajatella, että joku jekuttaa meitä. Mutta en ymmärrä kuinka tai miten se tehtiin, etenkin kun roskakuskit veivät roskat pois, Emily lisää.

– Auttakaa nyt joku meitä pääsemään eroon tästä kirotusta nukesta!

Nuken tarina jatkuu 

Emily päätti lähettää Elsan ystävälleen Chris Hoganille. Chris asuu yli 2000 kilometrin päässä Madonian perheestä, ja pyysi itse, saako hän auttaa heitä. 

– Lähetin nuken Chrisille postitse. Kun hän sai nuken, käskin hänen tarkistaa merkit, jotka tyttäreni oli piirtänyt nukkeen. Näin olemme varmoja, että se on sama nukke!

– Ja kyllä, olen aivan selittämättömän vainoharhainen nyt. Kummallakin kerralla nukke vain ilmestyi takaisin. Olen utelias tietämään, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Jos julkaisu ei näy, katso se

"Jos nukke palaa takaisin..."

Emily paljastaa suunnitelmansa, jos nukke palaa takaisin vielä kolmannen kerran.

– Jos nukke palaa takaisin, minun on avattava mieleni yliluonnollisille vaihtoehdoille.

Emily paljastaa Facebookissa lisää outouksia Elsa-nukesta. Kun Emily oli viemässä nukkea postiin, se nauroi hänelle. Emily vakuuttaa, ettei keksi näitä kummitteluja omasta päästään.

– Loppujen lopuksi olen vain äiti ja vaimo, ihan tavallinen ihminen, joka ei halua leimautua ”kirotuksi nukkenaiseksi”. Onhan tämä ollut melko viihdyttävää, mutta olen erittäin onnellinen siitä, ettei nukke ole enää täällä. Luoja soikoon toivon, että se pysyy niin.

Lähteet: 7 NewsTmz, Emily Madonia /Facebook 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja