Ben osti vanhan nuken – mukana tuli pelottava lappu: "Emme tiedä, miten he menehtyivät"

0:43

21-vuotias Ben osti itselleen nuken ja laatikon, joiden väittää olevan kummitusten riivaamia.

Näkyykö videolla todiste kummituksen tekosista? Nukenvaunut lentävät alas portaita ilman järkevää syytä!

Ben Canham väittää ostaneensa kirpputorilta aaveen vainoamia esineitä. Englantilainen Canham, 21, kertoo hankkineensa itselleen käytettyinä nuken ja puulaatikon. Niiden mukana tuli lappu, jossa selitetään, että esinekaksikko on kummitusten riivaama.

"Emme tiedä, miten he menehtyivät"

Viestissä kerrotaan, että nukke ja rasia ovat löytyneet hylätystä autosta vuonna 1990, ja niiden sisällä kummittelevat Richard ja Sarah.

– He olivat rakastavaisia tässä elämässä, ja he joutuivat sidotuiksi esineisiin, jotka merkitsivät heille jotakin. Sarah on sidottu nukkeen, Richard laatikkoon. Emme tiedä, miten he menehtyivät, lappunen kertoo.

Esineiden sanotaan aiheuttaneen aiemmille omistajilleen esimerkiksi asunnossa kuluvaa naurua ja kuiskauksia; laatikon kerrotaan avautuvan itsekseen. Lapussa tosin sanotaan myös, ettei "paranormaalia toimintaa voida taata".

"Se on aavemaista"

Canham on vapaaehtoistöissä paranormaalien asioiden museossa, joten ei liene ihme, että hän uskoo aaveisiin. Mies kuitenkin vannoo, että esinepari pelottelee häntä.

– Se on aavemaista. On outoa, että joskus, kun tulet huoneeseen, laatikon kansi on auki, ja joskus se on kiinni. Se on hyvin omituista, Canham sanoo.

– Se on pelottavaa, mutta samalla mielenkiintoista. Mielenkiintoisen pelottavaa.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja