Pariskunta ei päässyt yli suuresta surustaan – kaksi poliisia muutti kaiken

Rankan kohtalon kokenut pariskunta löysi tavan päästää irti menneestä kahden poliisin avulla.

Samantha Hudgens Swaney ja hänen aviomiehensä ovaat kokeneet paljon sydänsuruja. Muutamia vuosia sitten pariskunta odotti vauvaa. He olivat ostaneet tulevaa perheenjäsentä varten kaikki tarvikkeet, ja lastenhuonekin odotti valmiina.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Samanthan synnytys käynnistyi. Pieni poika ei selvinnyt, ja parille jäi vain tyhjä lastenhuone ja sydämet täynnä surua. He piilottivat vauvansängyn ullakolle ja yrittivät jatkaa elämää, mutta ajatukset eivät kääntyneet pois vauvan surullisesta kohtalosta.

Miksi heille annettiin lapsi vain, jotta se otettaisiin heiltä pois?

Vasta muutama vuosi tapahtuneen jälkeen pariskunta sai jonkinlaisen vastauksen kysymykseensä.

"Hän ei voinut tietää..."

Aiemmin tässä kuussa Samantha ja hänen miehensä olivat laittamassa pihalleen kirpputoria pystyyn, kun poliisi lähestyi heitä.

Aluksi pari oli huolissaan siitä, ettei heillä kenties ollut tarvittavia lupia kirpputorin järjestämiseen, mutta poliisilla ja hänen parillaan oli jotain tärkeämpää mielessään.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän hymyili ja sanoi, että oli pysähtynyt nähdäkseen, olisiko meillä myynnissä sänkyä vauvalle. Hän kertoi, että oli juuri tavannut puutteessa elävän perheen, ja nähnyt, että heidän välittömin tarpeensa oli sänky heidän pikkuruiselle, kolme kuukautta vanhalle vauvalleen. Hän ja hänen parinsa olivat halukkaita ostamaan yhden ja pysähtyivät, kun näkivät, että laitoimme huonekalujamme myyntiin, Samantha kirjoittaa Conyersin poliisilaitoksen jakamassa julkaisussa.

– Se saattoi vaikuttaa hänestä täysin satunnaiselta, mutta uskon täysin, että häntä johdatti Herra. Hän ei voinut tietää, että meillä oli upouusi, ei-koskaan-käytetty sänky ullakollamme. Useita vuosia sitten me menetimme vauvamme synnytyksen aikana, enkä ole pystynyt luopumaan sängystä. Emme epäröineet sekuntiakaan – annoimme hänelle sängyn ja patjan. Hän ja aviomieheni menivät ullakolle hakemaan sen.

Samantha kirjoittaa, että poliisi teki parinsa kanssa niin paljon enemmän kuin tiesikään. Sen lisäksi, että he ryntäsivät apuun auttaakseen jotakuta yhteisössään, he pelastivat pienen vauvan ja auttoivat hänen vanhempiaan. Lisäksi he antoivat Samanthalle keinon päästää irti yhdestä isoimmista asioista, joista hän piti kiinni menehtyneen poikansa vuoksi.

Katso myös:

Lähde: Wimp

Lue myös:

    Uusimmat