Pankki teki uskomattoman virheen – nainen heräsi yli 21 miljoonaa euroa rikkaampana

Jos nainen saisi pitää pankkitililleen yhtäkkiä ilmestyneen summan, hän ostaisi sillä toisen asunnon. Tai ehkä saaren. 

Australialaisnainen heräsi eräänä aamuna pöyristyttävään näkyyn, kun hänen pankkitilinsä saldona komeili huikeat 24,4 miljoonaa dollaria, eli noin 21,1 miljoonaa euroa. Asianajajana työskentelevä Claire Wainwright huomasi suuren rahasumman tilillään ensimmäisen kerran lokakuun 25. päivä.

Suuri rahasumma lepää edelleen naisen pankkitilillä

Syyskuussa australialainen pankkikonserni NAB oli lähettänyt naiselle kirjeen, jossa vahvistettiin suoraveloitus lainojen takaisinmaksusta. Kirjeen mukaan Wainwrightin kuukausittaiset takaisinmaksut olisivat sovitun 2500 dollarin sijaan yli 25 miljoonaa dollaria, ja seuraava lainanmaksupäivä olisi 25.10.

Kyseinen päivä koitti, ja sen sijaan, että huomattava virhe summassa olisi huomattu, naisen oma pankki St. George siirsi kyseisen rahasumman naisen tililtä. Summa ylitti huomattavasti Wainwrightin tilin saldon, ja kun muutaman päivän kuluttua tililtä otettu rahasumma palautettiin naisen tilille, hän jäi rahojen siirrosta yli 24,5 miljoonaa dollaria plussalle.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Huolimatta siitä, että molemmat pankit ovat tietoisia virheestä, rahat lepäävät edelleen Wainwrightin tilillä. Nainen ei kuitenkaan ole koskenutkaan rahoihin, sillä lakiasioihin perehtynyt Wainwright kertoo tietävänsä, että siitä ei välttämättä seuraisi mitään hyvää.

– He eivät selvästikään ymmärrä, että voisin lähteä maasta, nainen nauraa.

Vaikka NBA on kertonut korjaavansa asian mahdollisimman, koskaan ei ole haitaksi leikkiä ajatuksella, mitä jos.

– No, jos saisin käyttää ne, maksaisin pois lainani ja ostaisin toisen paikan. Tai saaren, Wainwright toteaa.

Lähde: Ladbible 

***


Lue myös:

    Uusimmat