Pää kauttaaltaan teipattu – avuton kissa hylättiin julmasti: "Yritin olla satuttamatta sitä"

0:24

Kanadalaisen eläinklinikan pihalle hylättiin kissa julmalla tavalla.

Myös Suomessa nähtiin hiljattain uskomatonta julmuutta, kun kissanpentuja hylättiin tielle autosta heittämällä. Yllä olevalla videolla kerrotaan kissojen toipumisesta.

Kanadan Ontariossa sijaitsevan kissojen pelastamiseen keskittyvän Every Life Matters -klinikan perustaja Nicole Paling oli ajamassa klinikalle hengitysvaikeuksista kärsivän Bacci-kissan kanssa, kun hän törmäsi klinikan pihalla kaameaan näkyyn.

Ensin Nicole näki vain mustan kantokassin, mutta lähempi tarkastelu osoitti, että toinenkin kissa tarvitsi kipeästi sinä iltana hänen apuaan.

– Juoksin kassin luo, ja näin vain ilmastointiteippiä. Sain välittömän paniikkikohtauksen, Nicole kertoo Todaylle.

"Yritin olla satuttamatta"

Kassissa oli kissa, jonka pään ympäri oli vedetty teippiä Nicolen mukaan ainakin kolminkertaisesti. Kissan korvat oli käännetty pään yläpuolelle.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Nicole soitti poikaystävälleen, Brett Nortonille, jotta tämä tulisi auttamaan Luckyksi nimetyn kissan pelastusoperaatiossa.

– Teippi piti sen suuta kiinni, joten se pystyi hengittämään vain nenän kautta. Leikkasin vähän teippiä taskuveitsellä. Yritin leikata ja repiä sitä, mutta se oli kiinni karvoissa. Yritin olla leikkaamatta korvia. Yritin olla satuttamatta sitä millään tavoin, Nicole muistelee operaatiota.

Alla oleva video voi järkyttää. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuin se ei koskaan olisi nähnyt vettä"

Nicole uskoo, että kissa tiesi, että sitä yritetään pelastaa. Se ei osoittanut minkäänlaista vihamielisyyttä, eikä yrittänyt kynsiä auttajiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun kissa vihdoin saatiin vapaaksi teippauksista, sen havaittiin olevan hyvin kuivunut.

– Se joi kuin huomista ei olisi, kuin se ei koskaan olisi nähnyt vettä, Brett kertoo.

Näin upealta Lucky näyttää nyt.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Huolimatta julmuudesta, jota se on kokenut, se on yksi rakastavimmista kissoista, joiden kanssa olen työskennellyt, Nicole kertoo.​​​​​​​

Turvakamera paljasti tuntemattoman henkilön ajaneen paikalle ja hylänneen kissan. Kissa ehti odottaa pelastusta yli tunnin ajan. Paikallispoliisi tutkii tapausta. Yli sata ihmistä on ilmoittanut halukkuutensa 3-vuotiaan Luckyn adoptoimiseen.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja