Onko tässä rohkeasta tyylistään tunnetun Kim Kardashianin erikoisin asu? Saapui Kanye Westin juhliin lähes tunnistamattomana

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Kim Kardashianin musta Balenciaga-asu herättää hämmennystä sosiaalisessa mediassa.

Some- ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian on vuosien mittaan tullut tunnetuksi siitä, ettei hän kaihda rohkeita ja epätavallisia asuvalintoja. Tästä nähtiin esimerkki myös viime viikolla, kun Kardashian saapui ex-miehensä Kanye Westin uuden Donda-albumin kuuntelutilaisuuteen Atlantassa pariskunnan neljän lapsen Northin, 8, Saintin, 5, Chicagon, 3, ja Psalmin, 2, kanssa.

40-vuotias Kardashian oli sonnustautunut Balenciagan mustaan asuun, joka nuoli tähden jokaista kurvia. Asuun kuuluivat myös yli polvien ulottuvat mustat saappaat sekä kasvot ja päälaen peittävään mustaan kasvomaskiin. Pitkät mustat hiukset oli letitetty.

Kardashian julkaisi kuvia asustaan Instagram-tilillään, jolla on yli 240 miljoonaa seuraajaa.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Isosisko Kourtney Kardashian ja useat muut Kardashianin ystävät hehkuttivat kommenttikentässä asuvalintaa kuumaksi. Monet muut seuraajat sen sijaan eivät peitelleet hämmentynyttä reaktiotaan.

– Tämä on kauhistuttavaa, eräs kommentti kuului.

– Ei Kim, mitä ihmettä tämä on, toinen kysyi.

– Voi hyvä luoja, kolmas tyytyi toteamaan.

Kardashian ja räppäri Kanye West avioituivat vuonna 2014. Pari haki avioeroa viime talvena useiden myrskyisten käänteiden jälkeen. Kardashianin ja tämän sisarusten elämästä kertova Keeping up with the Kardashians -reality tuli puolestaan päätökseensä kesällä.

People-lehden mukaan Kardashian keskittyy jatkossa ennen kaikkea huolehtimaan neljästä lapsestaan. Välissä muun muassa Yhdysvaltain presidentiksi pyrkineelle Westille uusi albumi on puolestaan ensimmäinen pariin vuoteen.

– Kanye keskittyy täysillä töihin juuri nyt. Hän ei tahdo lähteä Atlantasta, kunnes hän on valmis musiikkinsa kanssa, sisäpiiristä kerrottiin Peoplelle.

West vietti jo pidemmän aikaa ennen eroa aikaa Wyomingin osavaltiossa sijaitsevilla tiluksillaan, kun taas Kardashian ja lapset asuvat Los Angelesin liepeillä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja