Kim Kardashian ja Kanye West olivat asuneet erillään jo kauan ennen tuoreita kohuja: "Hän on muuttanut elämänsä täysin Wyomingiin"

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta

Kim Kardashian ja Kanye West eivät ole eläneet tiivistä perhe-elämää aikoihin.

Laajan kohun keskellä muutaman viikon olleet Kim Kardashian ja Kanye West ovat eläneet jo pitkään erillään, kertoo Us Weekly. Lähteiden mukaan West muutti Wyomingiin jo viime vuonna ja Kardashian vierailee hänen luonaan noin viiden viikon välein parin lasten kanssa. Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014 ja heillä on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago sekä vuoden ikäinen Psalm.

– Kun he ovat yhdessä, asiat ovat hyvin heidän välillään, mutta he eivät ole viettäneet enemmän aikaa yhdessä, sillä hän (West) on muuttanut elämänsä täysin Wyomingiin eikä se ole se paikka, missä heidän muun perheensä elämä on, lähde kertoo tilanteesta. 

Kardashian ja pariskunnan lapset elävät pääasiassa Los Angelesissa. 

West kohautti sunnuntaina 19. heinäkuuta Etelä-Carolinassa, kun hän puhui tunnekuohun vallassa siitä, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat puhuneet abortista, kun Kardashian alkoi odottaa parin esikoista, Northia. Puheen jälkeen West twiittasi, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse. Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien. Kardashian puolestaan kirjoitti myöhemmin Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa toivovansa ymmärrystä sekä myötätuntoa pariskunnalle ja heidän perheelleen, joiden elämään Westin kaksisuuntainen mielialahäiriö vaikuttaa. 

Lauantaina 25. heinäkuuta West jakoi Twitter-tilillään julkisen anteeksipyynnön vaimolleen Kardashianille puheistaan ja teoistaan. Kardashianin kerrotaan olleen äärimmäisen järkyttynyt sekä vihainen siitä, että West jakoi julkisesti erittäin yksityistä tietoa pariskunnan elämästä.

Lähteiden mukaan Kardashian ei haluaisi avioeroa Westistä, mutta Kardashianin perhe olisi kuitenkin sitä mieltä, että räppäri ylitti rajat liian henkilökohtaisilla paljastuksillaan perheensä yksityiselämästä. 

– Hän (Kardashian) ajatteli elävänsä loppuelämänsä hänen kanssaan, mutta tässä kohtaa hänen on oltava realistinen perheensä takia. Lapset ovat tärkein prioriteetti.

West kertoi julkisesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään vuonna 2019. Samana vuonna Kardashian kertoi Vogue-lehden haastattelussa pariskunnan perheen elämästä Westin sairauden kanssa. Tuolloin Kardashian kertoi myös pyrkivänsä pysyttelemään aviomiehensä rinnalla tilanteessa kuin tilanteessa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja