Kim Kardashian tunnusti julkisesti rakkautta ex-miehelleen – huippumallin kanssa lomaillut Kanye West vastasi tylyllä eleellä

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi superpari Kardashian–Westin erilleen?

Räppäri Kanye West kiitti ex-vaimoaan Kim Kardashiania ja tämän siskoja syntymäpäiväonnitteluista tylyllä tavalla.

Kun räppäri Kanye West täytti aiemmin tällä viikolla 44 vuotta, riensi ex-vaimo Kim Kardashian  onnittelemaan tätä sosiaalisessa mediassa. Kardashian julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa ex-pari poseeraa kolmen vanhimman lapsensa Northin, Saintin ja Chicagon kanssa. Kuvasta puuttuu vuonna 2019 syntynyt Psalm.

– Rakastan sinua koko elämäni ajan, Kardashian kirjoitti.

Myös Kimin pikkusisko Khloé Kardashian julkaisi Westille onnittelut, joissa kutsui tätä veljekseen.

Heti perään kävi ilmi, että West on löytänyt nelisen kuukautta avioeron jälkeen elämäänsä uuden rakkauden ja vietti syntymäpäiväänsä hulppeissa puitteissa Etelä-Ranskassa huippumalli Irina Shaykin, 35, seurassa. Ennen matkaa parin kerrotaan viihtyneen Shaykin New Yorkissa sijaitsevassa asunnossa.

Kaksikko bongattiin New Jerseyssä sijaitsevalla lentokentällä, kun he tulivat ulos samasta yksityiskoneesta. Molemmat yrittivät peitellä kasvojaan. Tämä tapahtui heti sen jälkeen, kun ex-vaimo ja tämän sisarukset julkaisivat Westille rakkaudentäyteisiä syntymäpäiväonnitteluja.

Brittilehti Daily Mail kertoi perjantaina, että tilanne ex-parin välillä on muuttunut entistäkin kiusallisemmaksi. Lehden mukaan tarkkasilmäisimmät fanit nimittäin havaitsivat, ettei West seuraa enää ex-vaimoaan tai ketään tämän perheenjäseniä Twitterissä sen jälkeen, kun Kardashianin perhe oli onnitellut tätä.

West ja Kardashian avioituivat vuonna 2014. Pariskunta hakivat avioeroa tämän vuoden helmikuussa. Suhde ajautui syöksykierteeseen viime kesänä, West aiheutti valtaisan kohun pyrkiessään Yhdysvaltain presidentiksi. Hän kertoi kampanjapuheessa pariskunnan käymistä yksityisistä aborttikeskusteluista ja solvasi myöhemmin vaimoaan ja tämän äitiä Kris Jenneriä  rumin sanoin sosiaalisessa mediassa.

Pari oli ennen välikohtausta asunut jo pidemmän aikaa erillään: Kim ja lapset Los Angelesissa ja Kanye omilla tiluksillaan Wyomingissa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja