Kanye Westin aborttipuheet saivat Kim Kardashianin raivon valtaan – räppäri väittää vaimon uhanneen sulkea tämän lukkojen taakse

2:39
"Minä melkein tapoin tyttäreni". Katso Kanye Westin kohua herättänyt puhe.

Räppäri Kanye Westin tunnekuohun vallassa aloittama presidentinvaalikampanja sai hänen vaimonsa Kim Kardashianin raivostumaan.

Kanye Westin huhuttiin jo vetäytyneen Yhdysvaltain presidenttikilvasta, mutta räppäri ilmestyi sunnuntaina paikallista aikaa ensimmäiseen kampanjatilaisuuteensa Etelä-Carolinan osavaltiossa.

Vaaliurakka – jota on epäilty myös julkisuustempuksi ja tulevan albumin markkinointikikaksi - käynnistyi melkoisen kohun saattelemana, kun West ilmestyi lavalle luotiliiviin pukeutuneena ja puhui valtavan tunnekuohun vallassa.

West kertoi tunteikkaassa puheessaan muun muassa, kuinka hän ja hänen vaimonsa Kim Kardashian-West olivat miettineet ensimmäisen lapsensa abortoimista

– Minä melkein tapoin tyttäreni, hän sanoi kyynelehtien.

Muun muassa Mirror uutisoi, että Westin puheet ovat saaneet hänen vaimonsa raivon valtaan. Kardashian-West ei ole päivittänyt miehensä puheen jälkeen sosiaalisen median kanaviaan. People-lehdelle puhunut lähde sanoo, että Westin puheet abortista järkyttivät häntä suuresti.

– Kim on todella järkyttynyt siitä, että Kanye puhui Northista vaalitilaisuudessa. Hän on raivoissaan siitä, että hän on puhunut niin yksityisistä asioista, sanoi lähde, jonka mukaan vaimo on yrittänyt saada miehen olemaan hiljaa perheen yksityisistä asioista kampanjansa yhteydessä. 

Kardashian-West pelkää lähteen mukaan sitä, kuinka Westin toimet ja paljastukset vaikuttavat heidän neljään lapseensa. Esikoistytär North on 7-vuotias ja perheeseen kuuluvat hänen lisäkseen 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja reilun vuoden ikäinen Psalm.

– Kim rakastaa lapsiaan valtavasti ja tahtoo suojella heitä, sanoo lehdelle puhunut lähde, jonka tietojen mukaan Westin mielenterveys on alkanut horjua, vaikka tähti on voinut pitkään paremmin.

Fanit huolestuivat Westin tilanteesta entisestään, kun hän hyökkäsi Twitter-tilillään vaimoaan ja tämän manageriäitiä Kris Jenneriä vastaan maanantaina.

West syytti Twitterissä vaimoaan siitä, että tämä olisi ollut tulossa räppärin tiluksille Wyomingiin sulkeakseen tämän lukkojen taakse lääkäreiden avustuksella sen jälkeen, kun West oli puhunut esikoistyttärestään vaalitilaisuudessaan.

Kunniansa sai kuulla myös anoppi Kris Jenner, jota West syytteli myös twiiteissään siitä, että tämä olisi ollut mukana yrityksessä saada West lukkojen taakse. Hän myös uhkasi, ettei Jennerillä olisi asiaa hänen lastensa lähelle.

Välit vaimoon ja tämän perheeseen ovat ilmeisen tulehtuneet, sillä West yritti Twitterin kautta myös saada heitä vastaamaan hänen yhteydenottoihinsa.

Julkkispariskunta on kuluvan vuoden aikana ollut toistuvasti keskellä aviokriisiin liittyviä spekulaatioita. Myös Peoplen lähde sanoo, että heidän välinsä rakoilevat.

– Jotain on mennyt rikki heidän välillään ja se on tapahtunut melko hiljattain.

Avioparin näkemyserot tulivat rajulla tavalla esille myös aiemmin heinäkuussa, kun West kertoi talouslehti Forbesin laajassa henkilökuvassa henkilökohtaisista poliittisista kannoistaan, jotka poikkesivat melkoisesti siitä, millaisten asioiden puolesta hänen vaimonsa on julkisesti kamppaillut. Haastattelun perusteella West ja Kardashian-West ovat erimielisiä ainakin aborttiin ja rokotteisiin liittyen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja