Kim Kardashianin halloween-asu hämmentää seuraajia – kommenttikenttä täyttyi epäuskoisista arvauksista: "Onko se käytetty tamponi?"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Supertähti Kim Kardashianin Instagramissa julkaisemat kuvat halloween-asustaan saivat seuraajat hämmennyksen valtaan.

Some- ja reality-tähti Kim Kardashian West jatkoi viime viikonlopun halloween-fiilistelyään Instagram-tilillään vielä keskiviikkona. Tähti julkaisi kolme kuvaa pinkistä halloween-asustaan, ja soppa oli valmis. Seuraajat hämmentyivät Kardashian Westin pinkistä puvusta, joka nuoli tähden vartaloa päästä varpaisiin.

Yhdessä kuvista hän poseeraa ilmeisesti aviomiehensä Kanye Westin seurassa, joka on puolestaan kokomustassa ja nahkaiselta näyttävässä asussa jonkinlainen kypärä päässään.

Yhteiskuvaan Kardashian West on merkinnyt muotitalo Balenciagan, mutta ihastuneiden huokausten sijaan kommenttikenttä alkoi täyttyä hämmentyneistä kysymyksistä.

– Mikä tämän asun on tarkoitus olla? useampi seuraaja uteli hämmästyneenä, ja pian moni alkoikin heittää ilmoille omia arvauksiaan, joista kaksi oli ylitse muiden.

– Onko se käytetty tamponi?

– Kim, rakastan sinua, mutta tästä tulee vaikutelma tamponimainoksesta.

– Nam, ketsuppia!

– Ketsuppi-Kim!

Kardashian West perheineen on viime aikoina ollut keskellä ikäviä kohuja. Perhe suututti monet matkustamalla yksityiselle paratiisisaarelle juhlimaan Kardashian Westin nelikymppisiä

Moni pahoitti mielensä myös siitä, että pikkusisko Kendall Jennerille järjestettiin halloween-viikonloppuna hulppeat naamiaissynttärit, joihin osallistui arviolta sata julkkista. Sen sijaan koronapandemian vuoksi suositellut kasvomaskit loistivat poissaolollaan sosiaalisessa mediassa vilahtaneissa bilekuvissa.

Erikoista halloween-asuaan esitellyt Kardashian sai lisäksi närkästyneitä kommentteja siitä, että halloween meni jo, ja että meneillään on tärkeämpiäkin asioita, kuten Yhdysvaltain presidentinvaalit, joiden äärimmäisen tiukka tuloslaskenta jatkuu edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat